طرز تهیه لاهماجون؛ پیتزایی به روش ترک ها

به گزارش هیو بلاگ، لاهماجون یا پیتزای ترکی یکی از غذاهای معروف و قدیمی آسیایی است. ترکیب گوشت با سبزیجات تازه روی یک لایه خمیر نازک که در فر برشته می گردد، حسابی وسوسه بر انگیز است. با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه لاهماجون ترکیه را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه لاهماجون؛ پیتزایی به روش ترک ها

لاهماجون یک غذای معروف در ترکیه، ارمنستان و کشورهای عربی است و به نام پیتزای ترکی، پیتزای ارمنی یا حتی پیتزای عربی در جهان معروف است. لاهماجون ریشه عربی دارد و از لحم عجین به معنی گوشت و خمیر آمده است که در واقع ترکیبات اصلی این غذا هستند.

برای نان لاهماجون از خمیر پیتزا، نان پیتا یا خمیر یوفکا می توان استفاده کرد. در این دستور پخت، ما از خمیر پیتزا استفاده کردیم که طعم و بافت بسیار بهتری دارد و طرز تهیه آن را قبلا به شما آموزش دادیم. این دستور غذا می تواند یک انتخاب عالی برای یک ناهار سریع و خوشمزه یا یک شام جذاب برای تعداد زیادی مهمان باشد. می توانید آن را به هر اندازه ای بپزید یا بعد از پخت برش بزنید و در کنار غذاهای دیگر سرو کنید.

  • طرز تهیه کوزالاک مانتی ترکیه ای
  • طرز تهیه موساکا بادمجان یونانی

بعد از این غذا می توانید به آرشیو آموزش آشپزی ما هم سر بزنید تا طرز تهیه انواع غذاهای معروف و خوشمزه ترکی، عربی، ایرانی و کشورهای دیگر را در آنجا مشاهده کنید.

مواد لازم برای 3 نفر

  • گوشت چرخ شده: 200 گرم
  • خمیر پیتزا
  • پیاز: 1 عدد
  • جعفری: 10 شاخه
  • گوجه فرنگی: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد کوچک
  • سیر رنده شده: 3 حبه
  • رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
  • پودر پاپریکا، زیره، نمک، پول بیبر (پرک فلفل ترکیه ای): به میزان لازم

طرز تهیه لاهماجون

1.

پیاز، سیر، گوجه فرنگی، و فلفل دلمه ای را خرد نموده و در میکسر بریزید تا کاملا میکس شوند. می توانید از چرخ گوشت یا رنده ریز هم برای پوره و میکس کردن مواد بهره ببرید.

2.

جعفری ها را با یک چاقوی تیز ساطوری کنید.

3.

حالا گوشت چرخ شده، پوره سبزیجات، جعفری ساطوری شده، رب گوجه فرنگی، روغن زیتون و ادویه ها را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.

4.

خمیر پیتزا که از قبل آماده نموده بودید را به 10 چانه تقسیم کنید. حالا یکی از چانه ها را به ضخامت 2 میلی متر روی میز کار پهن کنید و یک لایه نازک از مواد را روی آن قرار دهید. فر را از قبل گرم کنید و قالب مخصوص فر را یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید و روی کاغذ را چرب کنید. سپس خمیر را مانند تصویر داخل قالب قرار داده و در طبقه وسط فر بگذارید. دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد، برای مدت زمان 20 تا 30 دقیقه تنظیم کنید و گزینه پخت از بالا و پایین بدون فن را انتخاب کنید.

بهتر است بعد از 20 دقیقه به لاهماجون سر بزنید و در صورت پختن آن را از فر خارج کنید تا خشک نشود.

5.

نوش جان.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 3 مهر 1400 بروزرسانی: 3 مهر 1400 گردآورنده: heevblog.ir شناسه مطلب: 6213

به "طرز تهیه لاهماجون؛ پیتزایی به روش ترک ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لاهماجون؛ پیتزایی به روش ترک ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید