انواع غذا با سیب زمینی ، طرز تهیه 30 غذا با سیب زمینی ساده و مجلسی
به گزارش هیو بلاگ، با سیب زمینی غذا چی درست کنم؟ سیب زمینی یکی از پرکاربردترین مواد اولیه گیاهی در کل جهانست؛ انواع غذا با سیب زمینی تنوع زیادی داره. از تنقلاتی مثل چیپس و اسنک گرفته تا غذاهای مجلسی، فینگر فود، فست فود و …. همگی می تونن با سیب زمینی درست بشن. مردم جهان با سیب زمینی چه غذاهایی برای و درست می کنن؟ با این مقاله از سرویس در مجله خبرنگاران همراه ما باشید تا فهرست مفصلی از انواع غذا با سیب زمینی رو با شما به اشتراک بذاریم.
فهرست انواع غذا با سیب زمینی
وقتی صحبت از انواع غذا با سیب زمینی به میون میاد، گزینه ها واقعا تمومی ندارن! از انواع کوکو و انواع کتلت گرفته تا انواع خوراک، پوره، گراتن و حتی غذاهای سریع مثل سیب زمینی سرخ نموده و چیپس خونگی. هر کدوم از این غذاهای خوشمزه می تونن یه گزینه راحت و خوشمزه برای وعده های ناهار و شام باشن.
شما برای تهیه انواع غذا با سیب زمینی به مواد اولیه متنوعی مثل ، ، ،،، ، ، ، ، ، ، ، و احتیاج دارید. در صورت تمایل، می تونید همه این مواد و بسیاری از کالاهای دیگر رو به روش های و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مافین سیب زمینی
مافین سیب زمینی یکی از مجذوب کننده ترین انواع غذا با سیب زمینی و تخم مرغ و یک گزینه عالی برای ناهار سبک یا حتی عصرونه شیک به حساب میاد. کاپ کیک سیب زمینی یه خوراکی خوشمزه بین کوکو و کیک هستش که نه مثل کوکوهای سنتی چرب و سنگینه و نه مثل مافین های معمولی، خشک و شیرین.
برای تهیه مافین سیب زمینی، قبل از هر کاری باید سیب زمینی ها رو خوب بشورید و پوست بگیرید. سبزی های معطر مثل پیازچه، جعفری یا شوید رو تمیز کنید و بعد از شستن، کنار بذارید تا آب اضافی شون خارج بشه و خیلی ریز خردشون کنید. از طرف دیگه، مواد یخچالی مثل تخم مرغ و ماست رو حدود نیم ساعت زودتر از یخچال بیرون بیارید تا با محیط هم دما بشن. هم دما بودن مواد تر، به بهتر پف کردن مافین ها یاری می کنه.
سیب زمینی های پوست گرفته رو توی یه قابلمه مناسب بذارید و اندازهی آب و کمی نمک بهش اضافه کنید؛ این قابلمه رو روی حرارت میانه قرار بدید تا بجوشه و سیب زمینی ها به آرومی بپزن و کاملا نرم بشن. چک کنین که وسط سیب زمینی ها سفت نمونده باشه؛ چون اگه خوب نپزن، بافت مافین خوب درنمیاد. بعد از پخت کامل، آب سیب زمینی ها رو خالی کنید و اجازه بدید بخار اضافه شون بره و کمی خنک بشن.
سیب زمینی های پخته رو که حالا کمی خنک شدن، توی یه کاسه بریزید و با گوشت کوب یا چنگال به طور کامل له کنید. مطمئن بشید که هیچ تکه درشتی توی پوره باقی نمونه و کاملا یکدست بشه. اگر دوست دارید مافین تون بافت درشت تری داشته باشه، می تونین یک سیب زمینی رو با رنده درشت رنده کنین و به این پوره اضافه کنید.
حالا آرد سفید رو همراه با بیکینگ پودر توی یه ظرف گود بریزید. حتما از الک ریز بهره ببرید و این ترکیب رو حداقل دو یا سه بار الک کنید. هدف اینه که هرگونه گلوله یا سفتی داخل آرد از بین بره و هوا وارد بافت آرد بشه؛ این کار به سبک شدن مافین های سیب زمینی موقع پخت یاری می کنه. اگه این مرحله رو با دقت انجام ندید، ممکنه مافین های شما سنگین و کم پف بشن.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه مافین سیب زمینی روی لینک مطلب کلیک کنید.
خواص و فواید سیب زمینی و طبع و مصلح آن
سیب زمینی نمکی
سیب زمینی نمکی یکی از خاطره انگیزترین انواع غذای ساده با سیب زمینی پخته و یکی از سنتی ترین انواع غذا برای عصرانه مخصوصا در فصل زمستان به حساب میاد.
برای درست کردن سیب زمینی نمکی، اول از همه باید سیب زمینی هایی رو انتخاب کنید که اندازه شون تقریبا یکسان باشه. بهتره سیب زمینی ها کوچیک باشن تا زودتر مغز پخت بشن. در صورت استفاده از سیب زمینی های درشت، بهتره از وسط نصف شون کنید. این کار باعث می شه همه سیب زمینی ها هم زمان و یکنواخت بپزن.
بعد، سیب زمینی ها رو خوب بشورید تا خاک و گل شون کاملا پاک بشه. چون قرار نیست پوست شون رو بگیرید، باید از تمیز بودن پوست شون مطمئن بشید. اگه خواستید، می تونید با یه برس نرم هم سطح شون رو بسابید تا مطمئن بشید هیچ آلودگی ای باقی نمونده. بعد از شستن، سیب زمینی ها رو کاملا خشک کنید تا رطوبتی روشون باقی نمونه.
در ادامه، یه قابلمه یا تابه مناسب، ترجیحا از نوع ضخیم یا نچسب انتخاب کنید. ظرف روحی خیلی خوبه چون حرارت رو بهتر پخش می کنه. اگر می خواید نمک به کف ظرف نچسبه، یه لایه ورق آلومینیومی بندازید. بعد روی اون رو با یه لایه نسبتا ضخیم نمک درشت یا سنگ نمک بپوشونید. این نمک هم نقش محافظ رو داره که سیب زمینی ها نسوزن، هم باعث می شه طعم خاصی بهشون منتقل بشه.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه سیب زمینی نمکی روی لینک مطلب کلیک کنید.
وافل سیب زمینی
وافل سیب زمینی یکی از انواع غذا با سیب زمینی پخته هستش که هم توی جا داره و هم می تونه یه میان وعده یا شام سبک و ساده باشه.
برای تهیه وافل سیب زمینی خونگی، اول باید سیب زمینی ها رو بشورید و با پوست داخل یه قابلمه پر از آب بذارید. قابلمه رو روی حرارت میانه قرار بدید و درب قابلمه رو ببندید. اجازه بدید سیب زمینی ها کاملا بپزن و نرم بشن. بعد از پخت، پوست سیب زمینی ها رو جدا نموده و به صورت درشت رنده کنید. بهتره بذارید کمی خنک بشن تا موقع ترکیب با مواد دیگه، تخم مرغ نبنده.
در ادامه، پیاز رو پوست بگیرید و رنده کنید. بهتره ریشه پیاز رو جدا نکنین تا موقع رنده کردن، لایه هاش از هم باز نشن. سیر رو هم خرد یا له کنید. توی یه کاسه جدا، تخم مرغ ها رو بشکنید و با قاشق، کاملا هم بزنید تا لختگی شون از بین بره و زرده و سفیده میکس بشن.
حالا توی یه کاسه بزرگ، سیب زمینی رنده شده، پیاز، سیر، تخم مرغ های زده شده، آرد گندم، نمک و فلفل سیاه رو بریزید. همه مواد رو خوب با هم مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و نسبتا چسبنده داشته باشید. اگه حس کردید مایه خیلی شله، می تونید یه قاشق آرد دیگه اضافه کنید.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه وافل سیب زمینی روی لینک مطلب کلیک کنید.
سوفله سیب زمینی و بادمجان
سوفله سیب زمینی و بادمجان، هم یکی از انواع غذا با سیب زمینی و پنیر پیتزا و هم یکی از انواع پیش غذای بین المللی خوشمزه ست که در کل جهان هواداران زیادی داره. سوفله سیب زمینی رو می تونید به عنوان ناهار یا شام مجلسی و در عین حال، سیر کننده سرو کنید.
برای درست کردن سوفله با سیب زمینی و بادمجان، اول باید سیب زمینی ها رو خوب بشورید و با پوست داخل قابلمه ای پر از آب قرار بدید. بهتره کمی نمک هم به آب اضافه کنید تا سیب زمینی ها مزه دار بشن. درب قابلمه رو نیمه باز بذارید تا بخار خارج بشه و سیب زمینی ها له نشن. در صورت تمایل، می تونید سیب زمینی ها رو بخارپز کنید. حدود 30 تا 45 دقیقه زمان بدید تا سیب زمینی ها کاملا مغزپخت بشن.
وقتی سیب زمینی ها پختن، پوست شون رو بگیرید و داخل یه کاسه بزرگ بریزید. حدود 30 گرم کره به سیب زمینی های بدون پوست اضافه کنید؛ با گوشتکوب یا پشت قاشق له شون کنید تا یه پوره لطیف و یکدست داشته باشید. اگه دوست دارید، می تونید کمی فلفل سیاه هم بهش اضافه کنید تا طعمش بهتر بشه.
حالا سینه مرغ رو بشورید و داخل قابلمه ای جداگانه روی حرارت ملایم بذارید. کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید. برای عطر بهتر، می تونید یه پیاز پوست کنده و برگ بو هم اضافه کنید. به اندازه 1 لیوان آب به قابلمه مرغ اضافه کنید. درب قابلمه رو بذارید. حدود 30 تا 40 دقیقه زمان بدید تا مرغ کاملا بپزه. بعد از پخت، مرغ رو از قابلمه خارج نموده و با چنگال ریش ریش کنید. مرغ ریش ریش شده رو کنار بذارید تا بعدا موقع لایه بندی سوفله ازش بهره ببرید.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه سوفله سیب زمینی و بادمجان روی لینک مطلب کلیک کنید.
ناگت سیب زمینی
ناگت سیب زمینی یکی از انواع غذا با سیب زمینی ساده و از محبوب ترین انواع فست فود برای تولد و مهمانی و دورهمی به حساب میاد. شما می تونید ناگت سیب زمینی رو به صورت ساده یا در ترکیب با انواع پنیر و انواع سبزیجات آماده کنید.
برای تهیه ناگت سیب زمینی، اول باید سیب زمینی ها رو زیر شیر آب سرد با برس مخصوص یا با یاری اسفنج تمیز به خوبی بشورید. بعدش پوست همه سیب زمینی ها رو کامل بگیرید و اگر نقطه های سیاه یا سبز یا جوانه دارن، با نوک چاقو جدا کنید. در ادامه، سیب زمینی های شسته و بدون پوست رو به صورت مکعبی یا ورقه ای برش بزنید تا زودتر و یکدست تر بپزن و له کردن شون راحت تر باشه.
پیاز شسته شده و بدون پوست رو هم به صورت ریز رنده کنید. پیاز رنده شده رو توی صافی بریزید و با فشار ملایم، آب پیاز رو بگیرید تا فقط تفاله پیاز باقی بمونه.
ساقه ها و برگ های پلاسیده یا زرد سبزیجات معطر و جعفری رو هم جدا کنید؛ سپس، سبزی های پاک شده رو چند دقیقه در آب بخیسونید و چند بار زیر آب سرد بشورید تا کاملا تمیز بشن. بعدش سبزی شسته شده رو داخل آبکش بریزید تا آب اضافی سبزی ها کاملا خارج بشه. اگر می خواید سبزی ها زودتر خشک بشن، می تونید روی پارچه تمیز پهن شون کنید. بعد همه سبزیجات معطر رو به صورت ریز ساطوری کنید تا به راحتی با باقی مواد مخلوط بشن.
حالا سیب زمینی های خرد شده رو توی قابلمه مناسبی بریزید و با اندازهی آب و کمی نمک روی حرارت میانه بذارید تا کاملا بپزن. بعد از نرم شدن سیب زمینی ها، اون ها رو در سبد بریزید تا هم آب اضافی شون خارج بشه و هم کمی خنک بشن. سپس، سیب زمینی ها رو با گوشتکوب یا پوره ساز کاملا له و پوره کنید تا مخلوطی یکدست و بدون تکه های درشت داشته باشید.
الان دیگه وقتشه، پوره سیب زمینی رو توی یک کاسه بزرگ بریزید. پیاز رنده شده، تخم مرغ ها، پنیر رنده شده (در صورت تمایل)، سبزی معطر خرد شده، پودر سیر، پودر پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک رو هم اضافه کنید.
چند قاشق آرد سفید یا آرد سوخاری هم داخل مواد بریزید تا بافت چسبنده تر و منسجم تری داشته باشید. مواد رو به خوبی ورز بدید تا ترکیب منسجم و خمیر مانندی ایجاد بشه. خمیر ناگت سیب زمینی نباید به دست تون بچسبه.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه ناگت سیب زمینی روی لینک مطلب کلیک کنید.
دیپ سیب زمینی
دیپ سیب زمینی یکی از انواع دیپ خوشمزه ست که با سبزیجات خام و کراکر سرو می شه. شما حتی می تونید دیپ سیب زمینی رو به عنوان یکی از انواع غذا با سیب زمینی آب پز و برای وعده شام سبک و سیر کننده میل کنید.
برای تهیه دیپ سیب زمینی، اول باید سیب زمینی ها رو بشورید، پوست بگیرید و به شکل مکعبی خرد کنید. بعدش قابلمه مناسبی رو تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت میانه بذارید بجوشه. سپس، حرارت رو کم کنید و سیب زمینی خرد شده رو اضافه کنید. درب قابلمه رو ببندید و زمان بدید تا سیب زمینی کمی نرم بشه و بپزه. بعد از پخت، سیب زمینی ها رو با گوشتکوب یا غذاساز کاملا پوره کنید و کنار بذارید تا پوره سیب زمینی خنک بشه.
حالا دو حبه سیر شسته و بدون پوست رو هم به صورت ریز رنده کنید تا به شکل پوره دربیاد. سیر رنده شده رو به پوره سیب زمینی اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست بشن.
در ادامه، زرده یک عدد تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج بشه. بعدش زرده تخم مرغ زده شده رو به پوره سیر و سیب زمینی اضافه کنید.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه دیپ سیب زمینی روی لینک مطلب کلیک کنید.
فریتاتا مرغ و سیب زمینی
فریتاتا مرغ و سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین انواع غذا با سیب زمینی و مرغ و یکی از به سبک ایتالیایی هستش. شما می تونید فریتاتا رو با مواد متنوعی درست نموده و به عنوان صبحانه مجلسی یا حتی در وعده های ناهار و شام سرو کنید.
برای درست کردن فریتاتا مرغ و سیب زمینی، اول باید سینه مرغ رو بشورید و داخل سبد بذارید تا آب اضافی گوشت مرغ خارج بشه. پیاز شسته شده و بدون پوست رو هم به چهار قسمت تقسیم کنید. سپس، گوشت مرغ و پیازها رو داخل قابلمه مناسبی بریزید. کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید. قابلمه رو روی حرارت میانه بذارید و اندازهی آب به مرغ اضافه کنید.
بعد از جوشیدن، کف ایجاد شده روی سطح آب رو بگیرید و دور بریزید تا بوی زهم مرغ رفع بشه. سپس، حرارت رو ملایم کنید و درب قابلمه رو ببندید. حدود نیم ساعت منتظر بمونید تا گوشت مرغ بپزه و نرم بشه.
در این فاصله، سیب زمینی ها رو به خوبی بشورید، پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. حالا داخل یک تابه نچسب اندازهی روغن بریزید و روی حرارت میانه بذارید تا روغن داغ بشه. بعد سیب زمینی ها رو هم به این تابه داغ اضافه کنید و تفت بدید تا سرخ بشن. بعد از سرخ شدن سیب زمینی ها، شعله زیر تابه رو خاموش کنید.
حالا سینه مرغ پخته شده رو از قابلمه بیرون بیارید و کنار بذارید تا کمی خنک بشه. سپس، مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید یا به صورت نگینی برش بزنید. مرغ های پخته و ریز شده رو در تابه سیب زمینی بریزید و روی حرارت میانه تفت بدید.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه فریتاتا مرغ و سیب زمینی روی لینک مطلب کلیک کنید.
رولت سیب زمینی شکم پر
رولت سیب زمینی یکی از انواع غذا با سیب زمینی و گوشت چرخ نموده و از انواع پیش غذاهای شیک و مجلسی به حساب میاد. البته، شما به دلخواه می تونید رولت سیب زمینی شکم پر رو به صورت ساده و گیاهی، با گوشت مرغ یا حتی با سوسیس هم درست کنید.
برای تهیه رولت سیب زمینی با گوشت چرخ نموده، اول باید پیاز شسته شده و بدون پوست رو به صورت نگینی ریز برش بزنید. سپس، اندازهی روغن رو در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بذارید تا داغ بشه. پیاز نگینی رو به این تابه اضافه کنید و تفت بدید تا پیازها کاملا سبک بشن. حالا، اندازهی زردچوبه هم در این تابه بریزید و برای چند ثانیه تفت بدید تا عطر و رنگ زردچوبه آزاد بشه.
الان دیگه وقتشه، گوشت چرخ نموده رو هم به تابه حاوی پیاز داغ و زردچوبه اضافه کنید. مواد داخل تابه رو حسابی هم بزنید تا کاملا ترکیب بشن. این ترکیب رو به اندازه ای تفت بدید که رنگ گوشت تغییر کنه و به سفیدی بزنه.
در این فاصله، فلفل دلمه ای رو به خوبی بشورید و به صورت نگینی ریز برش بزنید. سپس، فلفل دلمه ای نگینی رو همراه با رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، کمی پودر دارچین و سبزیجات معطر خشک دلخواه مثل جعفری خشک به مواد داخل تابه اضافه کنید.
محتویات تابه رو هم بزنید و چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدید تا گوشت چرخ نموده کاملا مزه دار بشه و بپزه. ضمناً، رب گوجه فرنگی هم باید کمی تفت بخوره و رنگ باز کنه؛ عطر ادویه ها هم که باید آزاد بشه. حالا، حرارت رو خاموش کنید و تابه حاوی مایه میانی رولت سیب زمینی رو کنار بذارید.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه رولت سیب زمینی شکم پر روی لینک مطلب کلیک کنید.
کاسرول مرغ و سیب زمینی پنیری
کاسرول مرغ و سیب زمینی پنیری یکی از خوشمزه ترین انواع غذا با سیب زمینی و مرغ و از محبوب ترین انواع پیش غذاهای فرانسوی به حساب میاد.
برای تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی، اول باید گوشت سینه مرغ رو بشورید و در سبد بذارید تا آب اضافی گوشت مرغ خارج بشه. سپس، گوشت سینه مرغ رو به صورت نگینی نسبتا ریز برش بزنید. سیب زمینی ها رو هم بشوید و پوست بگیرید و به صورت ورقه های باریک یا نگینی ریز خرد کنید.
حالا، رب گوجه فرنگی، آبلیمو، سس خردل، پودر سیر، پودر فلفل پاپریکا، پودر فلفل سیاه، نمک و کمی روغن رو در کاسه مناسبی بریزید. این مواد رو با قاشق هم بزنید تا یک سس روان و یکدست ایجاد بشه. به اندازه 1 قاشق غذاخوری از این سس رو جدا کنید و کنار بذارید.
الان دیگه باید فر رو روی دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه. یک ظرف پیرکس رو با کمی کره یا روغن چرب کنید. سیب زمینی ها رو کف ظرف قرار بدید و روی سیب زمینی ها رو با سس رب گوجه و خردل بپوشونید. این ظرف پیرکس رو در طبقه میانی فر گرم بذارید و 20 دقیقه بعد، سیب زمینی ها رو زیر و رو کنید. دوباره برای نیم ساعت دیگه، سیب زمینی ها رو داخل فر بذارید.
در این فاصله، فلفل دلمه ای رو بشورید و به صورت حلقه ای یا نگینی برش بزنید. قارچ ها رو هم بشورید و اسلایسی خرد کنید. حالا ذرت و نخود فرنگی رو آبپز کنید. اگر از کنسرو سبزیجات استفاده می کنید، حتما باید قوطی کنسرو رو به مدت 20 دقیقه در آب جوش، بجوشونید.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی پنیری روی لینک مطلب کلیک کنید.
گراتن مرغ و سیب زمینی
گراتن مرغ و سیب زمینی یکی از محبوب ترین انواع غذا با سیب زمینی کوبیده یا پوره شده ست که به عنوان پیش غذا هم سرو می شه و ریشه فرانسوی داره.
برای تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی، اول باید گوشت سینه مرغ رو به صورت مکعبی و در ابعاد کوچک برش بزنید. سینه مرغ خرد شده رو بشورید و در سبد بذارید تا آب اضافی گوشت مرغ خارج بشه. فلفل دلمه ای و سیب زمینی هم به خوبی بشورید. حالا سیب زمینی ها رو در قابلمه مناسبی همراه با اندازهی آب و کمی نمک روی حرارت میانه بذارید تا بپزن و نرم بشن.
یک عدد پیاز شسته شده و بدون پوست رو هم به صورت نگینی ریز خرد کنید. اندازهی روغن در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بذارید تا داغ بشه. پیاز نگینی رو به این تابه اضافه کنید و تفت بدید تا پیازها کاملا سبک و طلایی بشن.
در این فاصله، فلفل دلمه ای رو هم به صورت نگینی ریز برش بزنید و به پیاز داغ اضافه کنید. فلفل دلمه ای رو با پیاز کمی تفت بدید تا آبش کشیده بشه و بافتش نرم بشه. سپس، گوشت سینه مرغ رو هم به ترکیب پیاز داغ و فلفل دلمه ای اضافه کنید و به خوبی تفت بدید. تفت دادن سینه مرغ رو تا جایی ادامه بدید که رنگ گوشت مرغ تغییر کنه و طلایی بشه.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
سیب زمینی تنوری شکم پر
سیب زمینی تنوری شکم پر یکی از ساده ترین انواع غذا با سیب زمینی هست که می تونید اون رو مطابق ذائقه تون با انواع و اقسام مواد درست کنید.
برای تهیه سیب زمینی شکم پر با گوشت چرخ نموده، اول باید سیب زمینی ها رو به خوبی بشورید. از اونجایی که سیب زمینی در این غذا با پوست پخته می شه، لازم نیست پوست سیب زمینی رو بگیرید.
بعدش پوست نازک قارچ رو با یک چاقوی تیز جدا کنید؛ قارچ ها رو به خوبی بشورید و در سبد بذارید تا آب اضافی شون خارج بشه. سپس، قارچ ها رو به صورت ورقه ای برش بزنید. قسمت انتهایی قارچ رو می تونید دور بریزید یا اون رو هم به صورت اسلایسی خرد کنید و در این غذا بریزید.
حالا پیازچه ها رو پاک کنید و برای چند دقیقه در محلول آب و نمک بخیسونید؛ سپس، پیازچه ها رو به خوبی آبکشی نموده و به صورت نگینی ریز خرد کنید. فلفل دلمه ای شسته شده رو هم به صورت نگینی برش بزنید و کنار بذارید.
یک قابلمه با سایز مناسب انتخاب کنید، داخلش اندازهی آب و کمی نمک بریزید و روی حرارت میانه بذارید تا آب بجوشه. سپس، سیب زمینی ها رو داخل قابلمه بریزید و حدود بیست دقیقه زمان بدید تا نیم پز بشن.
در این مرحله سیب زمینی نه باید کاملا بپزه و نه خیلی خام بمونه. بعد از گذشت این مدت، اندازه پخته شدن سیب زمینی رو آنالیز کنید. در صورت نیم پز بودن، سیب زمینی ها رو از قابلمه بیرون بیارید و کنار بذارید تا کمی خنک بشن.
حالا حدود یک سوم از لایه طولی سیب زمینی رو جدا کنید و داخل سیب زمینی رو هم با چاقو یا با قاشق خالی کنید. توجه داشته باشید، سیب زمینی رو نباید زیاد خالی کنید؛ وگرنه مواد شکم پر از سمت دیگرش بیرون می زنه. اگر هم کمتر از حد معمول خالی کنید، غذاتون بیشتر طعم سیب زمینی رو به خودش می گیره.
یک عدد پیاز شسته شده و بدون پوست رو هم به صورت نگینی خرد کنید. اندازهی روغن در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بذارید تا داغ بشه. سپس، پیازهای نگینی شده رو به این تابه اضافه کنید و تفت بدید تا پیاز کاملا سبک و شیشه ای بشه.
وقتی پیازها کاملا طلایی شدن، گوشت چرخ نموده رو به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت چرخ نموده کاملا باز بشه. گوشت چرخ نموده رو با پیاز داغ به خوبی تفت بدید تا رنگش قهوه ای بشه.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر روی لینک مطلب کلیک کنید.
بورانی سیب زمینی
بورانی سیب زمینی یکی از لذیذترین انواع غذا با سیب زمینی آبپز در و از انواع پیش غذاست که ظرف مدت کوتاهی آماده می شه.
برای تهیه بورانی سیب زمینی، اول باید سیب زمینی ها رو به خوبی بشورید تا روی پوست شون اثری از گل و خاک باقی نمونه. سپس، سیب زمینی ها رو در یک قابلمه بریزید و روی سیب زمینی ها رو با آب بپوشونید. این قابلمه رو روی حرارت میانه بذارید تا بجوشه. درب قابلمه رو ببندید و صبر کنید تا سیب زمینی ها آبپز بشن.
حالا ماست رو در کاسه مناسبی بریزید و اندازهی فلفل سیاه و نمک بهش اضافه کنید و هم بزنید. سیب زمینی های پخته شده رو از قابلمه بیرون بیارید و پوست بگیرید. وقتی سیب زمینی ها خنک شدن، اون ها رو با گوشتکوب بکوبید یا با رنده درشت، رنده کنید.
پیازهای شسته شده و بدون پوست رو هم به صورت نگینی ریز یا خلالی باریک خرد کنید. سیرها رو هم رنده یا خیلی ریز خرد کنید. در یک تابه، اندازهی روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت بذارید تا داغ بشه.
پیازها رو در این تابه بریزید و تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشن. سپس، سیرها رو هم اضافه کنید و تفت بدید تا عطرشون بلند بشه. بعد رب گوجه فرنگی رو را اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ باز کنه و طعم خامی رب گرفته بشه.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه بورانی سیب زمینی روی لینک مطلب کلیک کنید.
سوپ سیب زمینی
سوپ سیب زمینی یکی از لطیف ترین و مقوی ترین ساده با رسپی های متنوع و بافت خامه ای و لطیفه. روش تهیه سوپ سیب زمینی در هر شهر و کشوری متفاوته.
برای تهیه سوپ سیب زمینی، اول باید یک عدد پیاز میانه رو بشورید و پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز برش بزنید. سپس، کره رو در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا ذوب بشه. حرارت رو اصلا زیاد نکنید؛ چون کره خیلی زود می سوزه. سپس، پیازهای نگینی رو به کره ذوب شده اضافه کنید و تفت بدید تا کاملا سبک و طلایی بشن.
در ادامه، دو قاشق غذاخوری آرد رو به پیاز تفت خورده اضافه کنید. آرد رو هم با پیاز و کره تفت بدید تا کاملا باز بشه و طعم خامی آرد رفع بشه. در طول تفت خوردن، آرد رو حسابی هم بزنید تا همه گلوله ها باز بشن.
حالا این مواد تفت خورده رو از تابه به یک قابلمه مناسب منتقل کنید. یک لیوان شیر رو هم کم کم به محتویات قابلمه اضافه کنید. در حین اضافه کردن شیر، محتویات داخل قابلمه رو هم بزنید تا آرد کاملا در شیر حل بشه. بعد اجازه بدید شیر به جوش بیاد و سپس، حرارت رو کم کنید.
در این فاصله، سه عدد سیب زمینی میانه رو به خوبی بشورید، پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سیب زمینی های خرد شده رو به ترکیب روی حرارت اضافه کنید و با باقی مواد هم بزنید.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه سوپ سیب زمینی روی لینک مطلب کلیک کنید.
کوکو سیب زمینی
کوکو سیب زمینی یکی از انواع غذا با سیب زمینی و آرد و یه غذای مقرون به صرفه و فوری برای ناهار و شام به حساب میاد. شما می تونید این غذای نونی خوشمزه رو با سیب زمینی پخته یا خام آماده کنید.
برای تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام، اول باید سیب زمینی ها رو به خوبی بشورید، پوست بگیرید و به صورت ریز رنده کنید. پیاز شسته و بدون پوست رو هم کمی درشت تر رنده کنید. آب پیاز رو بگیرید و دور بریزید و فقط تفاله پیاز رو نگه دارید. سپس، سیب زمینی و تفاله پیاز رنده شده رو در کاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.
در یک ظرف جداگانه، تخم مرغ ها رو بشکنید و با چنگال به خوبی هم بزنید تا کاملا از حالت لختگی خارج بشن. تخم مرغ های زده شده رو به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کنید. در صورت تمایل، سیر تازه رو هم به صورت ریز رنده و به باقی مواد اضافه کنید. حالا آرد ذرت رو به سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کنید و با دست چنگ بزنید تا آرد کاملا به خورد سیب زمینی بره.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام و پخته روی لینک مطلب کلیک کنید.
پوره سیب زمینی
پوره سیب زمینی از انواع غذای ساده با سیب زمینی هست که در کنار بسیاری از غذاهای گوشتی مثل هم سرو می شه. برای تهیه پوره سیب زمینی، بعد از شستن و پوست گرفتن سیب زمینی ها، باید اون ها رو در قابلمه مناسبی بریزید. اندازهی آب و کمی نمک هم به این قابلمه اضافه کنید و روی حرارت میانه بذارید تا آب بجوشه. بعدش، درب قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید تا سیب زمینی ها بپزن و کاملا نرم بشن.
سپس، سیب زمینی های پخته شده رو از قابلمه بیرون بیارید و به صورت ریز رنده کنید. در صورت تمایل، حتی می تونید سیب زمینی ها رو با گوشتکوب بکوبید یا اصلا چرخ کنید. حالا سیب زمینی های رنده شده رو توی قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بذارید. شیر رو کم کم به سیب زمینی له یا رنده شده اضافه کنید و محتویات قابلمه رو پیوسته هم بزنید تا شیر کاملا به خورد سیب زمینی بره.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه پوره سیب زمینی روی لینک مطلب کلیک کنید.
سالاد سیب زمینی
سالاد سیب زمینی یکی از محبوب ترین و از انواع غذا با سیب زمینی پخته و خرد شده هستش. شما می تونید این سالاد خوشمزه رو به صورت مجلسی یا رژیمی به سبک های متنوع ساده، روسی، یونانی، آمریکایی و ایرانی با استفاده از مواد گوناگون به صورت گیاهی یا با مرغ و ژامبون درست کنید.
برای تهیه سالاد سیب زمینی با شوید، سیب زمینی ها رو خوب بشورید و همراه با اندازهی آب در قابلمه مناسبی بذارید. اندازه آب باید به اندازه ای باشه که سطح سیب زمینی ها رو بپوشونه. این قابلمه رو روی حرارت میانه قرار بدید تا بجوشه.
حدود 20 تا 30 دقیقه طول می کشه تا سیب زمینی نرم بشه؛ بعد از گذشت این مدت، سیب زمینی رو با چنگال امتحان کنید؛ اگه راحت فرو رفت یعنی آماده ست. بعد آبکشش کنید و بذارید کمی خنک بشه. حالا پوست سیب زمینی های پخته شده رو بگیرید و به صورت نگینی یا مکعبی خردشون کنید.
در فاصله پختن سیب زمینی ها، تخم مرغ ها رو هم با اندازه مناسبی آب در قابلمه دیگه ای قرار بدید و بذارید حدود 10 تا 12 دقیقه بجوشن تا کاملا آب پز بشن. بعد پوست تخم مرغ های پخته شده رو بگیرید و ریز خردشون کنید.
الان دیگه وقتشه، کرفس و پیاز قرمز شسته شده رو به صورت نگینی ریز خرد کنید تا توی هر قاشق سالاد یه ترکیب خوب از همه چیز وجود داشته باشه.
خیارشور رو هم به همین ترتیب به صورت نگینی ریز برش بزنید. حواس تون باشه پیاز خیلی ریز و له نباشه؛ خیارشور هم نه خیلی بزرگ باشه نه خیلی ریز. مناسب بودن اندازه این اجزا باعث می شه طعم سالاد یکنواخت و خوشمزه باشه. در صورت تمایل، می تونید به جای پیاز قرمز از پیازچه بهره ببرید.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه سالاد سیب زمینی روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
پنکیک سیب زمینی
پنکیک سیب زمینی یکی از محبوب ترین انواع غذا با سیب زمینی و آرد هست که به دلخواه، هم برای صبحانه و هم برای ناهار یا شام سرو می شه و به عنوان پیش غذا هم کاربرد داره. شما می تونید پنکیک سیب زمینی رو با انواع سس میل کنید.
برای تهیه پنکیک سیب زمینی، اول باید سیب زمینی ها رو بشورید، پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید. برش های سیب زمینی رو در قابلمه مناسبی بریزید و همراه با اندازهی آب روی حرارت میانه بپزید. سپس، سیب زمینی های پخته شده رو بکوبید و پوره کنید.
الان دیگه وقتشه که آرد، نمک، فلفل و زردچوبه رو هم به پوره سیب زمینی اضافه کنید. این ترکیب رو به خوبی ورز بدید تا یکدست و منسجم بشه. بعدش، به اندازه یک نارنگی از مایه پنکیک بردارید و به شکل توپ فرم بدید. با انگشت در وسط این توپ یک حفره ایجاد کنید و اندازهی پنیر موزارلا داخل این حفره قرار بدید.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه پنکیک سیب زمینی روی لینک مطلب کلیک کنید.
کمپیر گوشت و سیب زمینی
کمپیر یا کومپیر یکی از خوشمزه ترین غذاهای ترکیه ای و از انواع غذا با سیب زمینی و گوشت چرخ نموده هست که البته با بیکن هم درست می شه.
برای تهیه کمپیر گوشت ترکیه ای، اول باید سیب زمینی های درشت و شسته شده رو داخل فویل بپیچید. فر رو روی دمای 200 در جه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه. سپس، سیب زمینی ها رو برای 1.5 ساعت در طبقه میانی فر گرم بذارید تا سیب زمینی ها کاملا پخته و تنوری بشن. توصیه می کنیم بعد از گذشت یک ساعت، هر ده دقیقه یک بار سری به فر بزنید تا سیب زمینی هاتون زیادی خشک نشن.
در فاصله تنوری شدن سیب زمینی ها، فلفل شیرین و خیارشورها رو خرد کنید. محتویات کنسرو ذرت و نخود فرنگی رو هم در سبد بریزید تا آب اضافی شئن خارج بشه. سپس، ذرت و نخود فرنگی کنسروی رو هم به فلفل و خیارشور خرد شده اضافه کنید.
حالا اندازهی کره رو در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا کره بدون اینکه بسوزه کاملا گرم و ذوب بشه. در این فاصله، یک عدد پیاز رو رنده کنید و داخل این تابه بریزید. پیاز رو تفت بدید تا کاملا سبک بشه. سپس، گوشت چرخ نموده رو هم به تابه حاوی پیاز داغ اضافه کنید.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه کمپیر گوشت و سیب زمینی روی لینک مطلب کلیک کنید.
کیک سیب زمینی استرالیایی
کیک سیب زمینی استرالیایی یکی از خوشمزه ترین انواع غذا با سیب زمینی و یک پیش غذای مجلسی هست که به عنوان میان وعده هم سرو می شه.
برای تهیه کیک سیب زمینی استرالیایی، اول باید سیب زمینی ها رو به خوبی بشورید و در یک قابلمه با اندازهی آب، آبپز کنید. بعد از اینکه خنک شد، پوست سیب زمینی رو بگیرید و سیب زمینی ها رو با رنده یا در غذاساز یا به هر روش دیگری که می پسندید، پوره کنید. حالا کره رو روی حرارت غیر مستقیم قرار بدید تا ذوب بشه و با 1 قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کنید. این مواد رو به خوبی ورز بدید تا خمیر یکدستی داشته باشید.
در ادامه، روی سطح کارتون رو کمی آردپاشی کنید. خمیر ایجاد شده رو روی سطح کار آردپاشی شده بذارید و با وردنه باز کنید تا به ضخامت نیم سانتی متر برسه. سپس، این خمیر باز شده رو قالب بزنید تا دایره های یکسانی ایجاد بشه.
بعدش سینی فر رو با کره یا روغن کمی چرب و سپس، آردپاشی کنید یا کف این سینی رو با کاغذ روغنی بپوشونید. خمیرهای کیک سیب زمینی استرالیایی رو در سینی فر بچینید و روی سینی رو با سلفون بپوشونید. این سینی حاوی خمیر کیک سیب زمینی رو به مدت 1 شب داخل فریزر قرار بدید تا کاملا یخ بزنه و منجمد بشه.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه کیک سیب زمینی استرالیایی روی لینک مطلب کلیک کنید.
توپک سیب زمینی با گوشت چرخ نموده
توپک سیب زمینی با گوشت چرخ نموده یکی از انواع فینگرفود ساده با سیب زمینی و از محبوب ترین انواع غذای انگشتی برای بچه هاست. برای تهیه توپک سیب زمینی با گوشت چرخ نموده، اول باید پیاز شسته شده و بدون پوست رو به صورت نگینی خرد کنید.
اندازهی روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت میانه بذارید تا داغ بشه. پیازها رو به این تابه داغ اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت بدید. زمانی که پیاز سبک شد، زردچوبه رو اضافه کنید و برای چند ثانیه همراه با پیاز تفت بدید تا عطر زردچوبه آزاد بشه.
بعد از تفت خوردن زردچوبه، گوشت چرخ نموده رو هم اضافه کنید. مواد رو به خوبی هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کنه. سپس، نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید. محتویات تابه رو به خوبی هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب بشن و گوشت چرخ نموده به خوبی طعم ادویه ها و پیاز رو به خودش بگیره. بعد از اینکه گوشت چرخ نموده به خوبی سرخ شد، شعله گاز رو خاموش کنید.
در این فاصله، سیب زمینی ها را به خوبی بشورید و همراه با اندازه کافی آب در قابلمه بریزید و روی حرارت میانه قرار بدید. تقریبا نیم ساعت طول می کشه تا سیب زمینی ها بپزن. بعد از پخته شدن، پوست سیب زمینی ها رو جدا کنید و اون ها رو با گوشت کوب کاملا له کنید.
حالا اندازهی جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و آویشن هم به سیب زمینی له شده اضافه کنید. این مواد رو خوب هم بزنید و نشاسته ذرت رو هم اضافه کنید. حالا کره رو روی حرارت غیر مستقیم کاملا آب کنید؛ کره ذوب شده رو هم به مایه سیب زمینی اضافه کنید.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه توپک سیب زمینی با گوشت چرخ نموده روی لینک مطلب کلیک کنید.
پیراشکی سیب زمینی
پیراشکی سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین انواع غذا با سیب زمینی و یک پیش غذای مجلسی و شیک به حساب میاد. برای درست کردن خمیر پیراشکی سیب زمینی، اول باید اندازه کافی آرد، بیکینگ پودر و نمک رو در کاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس، روغن زیتون یا روغن مایع و آب رو هم به مخلوط آردی اضافه کنید.
این مواد رو به خوبی هم بزنید تا یک خمیر نرم و یکدست ایجاد بشه. خمیر پیراشکی سیب زمینی نباید حالت چسبناک داشته باشه و نباید به دست بچسبه. اگر خمیر به دست تون می چسبه، دوباره اندازه کمی آرد بهش اضافه کنید و باز هم مواد رو هم بزنید.
حالا اندازهی آرد روی سطح کارتون بپاشید و خمیر پیراشکی سیب زمینی رو روی سطح آردپاشی شده بذارید. سپس، خمیر رو با دست حسابی ورز بدید. خمیر ورز داده شده رو با سلفون بپوشونید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال بذارید. به این ترتیب، خمیر پیراشکی سیب زمینی کاملا جا افتاده می شه و خودش رو می گیره.
در این فاصله، مایه داخل پیراشکی رو درست کنید. برای مواد داخل پیراشکی از هر ترکیبی که دوست داشته باشید می تونید بهره ببرید. از ترکیب انواع پنیر و سبزیجات معطر مثل جعفری و اسفناج گرفته تا گوشت چرخ نموده، سویا، قارچ و تکه های حبه قندی گوشت مرغ.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی روی لینک مطلب کلیک کنید.
سمبوسه سیب زمینی
سمبوسه سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین انواع اسنک، از محبوب ترین غذاهای خیابانی و از انواع غذای ساده با سیب زمینی و یک غذای انگشتی مناسب برای بچه هاست.
برای تهیه سمبوسه سیب زمینی، طبق معمول، اول باید سیب زمینی ها رو به خوبی بشورید و همراه با اندازهی آب و کمی نمک در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بپزید.
در فاصله پختن سیب زمینی ها، پیاز داغ درست کنید. برای این کار، باید پیاز شسته شده و بدون پوست رو به صورت نگینی خرد کنید. در یک ماهیتابه میانه روغن بریزید و روی حرارت میانه بذارید تا داغ بشه. پیاز خرد شده رو به این تابه داغ اضافه کنید و تفت بدید تا پیازها سبک و طلایی بشن.
حالا سیب زمینی های پخته شده رو از قابلمه بیرون بیارید و کنار بذارید تا کمی خنک بشن. سیب زمینی های پخته رو هم به صورت نگینی ریز برش بزنید یا رنده کنید.
جعفری و گشنیز تازه رو هم پاک کنید و به خوبی بشورید. این سبزیجات شسته شده رو در سبد بریزید تا آب اضافی شون خارج بشه. بعدش جعفری و گشنیز تازه رو به صورت ریز ساطوری کنید. سپس، سیب زمینی خرد شده یا رنده شده رو با سبزیجات خرد شده و ادویه ها مخلوط کنید.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی روی لینک مطلب کلیک کنید.
سیب زمینی کبابی (تنوری)
سیب زمینی تنوری یا کبابی یکی از خوشمزه ترین غذاهای فوری، یک پیش غذای خوشمزه و البته یک غذای نونی ساده و فوری با سیب زمینی هستش.
برای تهیه سیب زمینی کبابی یا تنوری، اول باید سیب زمینی های شسته شده رو با پوست در یک قابلمه آبجوش بریزید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم نیم پز کنید. سپس، سیب زمینی ها رو آبکش کنید و بعد از خنک شدن، همونطور با پوست به صورت مکعبی برش بزنید.
در ادامه، روغن زیتون رو به همراه کره در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. حبه های سیر شسته شده و بدون پوست رو هم له نموده و به قابلمه حاوی روغن زیتون و کره اضافه کنید. سیر له شده رو کمی تفت بدید تا عطرش آزاد بشه ولی نسوزه.
حالا این قابلمه رو از روی حرارت بردارید و رزماری، جعفری، آویشن، اندازهی نمک و فلفل سیاه رو به محتویات این قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
این مایه را روی سیب زمینی ها بریزید و تمام قسمت های سیب زمینی رو آغشته کنید تا مزه دار بشه. در ادامه، فر رو با دمای 225 درجه سانتی گراد روشن کنید و حدود 15 دقیقه منتظر بمونید تا فر گرم بشه.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه سیب زمینی کبابی یا تنوری روی لینک مطلب کلیک کنید.
آلو تیکا (کتلت هندی بدون گوشت)
آلو تیکا یا آلو تیکی یا همون کتلت هندی یکی از لذیذترین انواع غذای نونی با سیب زمینی و یه پیش غذای خوشمزه ست که به صورت گیاهی و بدون گوشت درست می شه.
برای تهیه غذای هندی ساده آلو تیکی، قبل از هر کاری باید سیب زمینی ها رو بشورید و در قابلمه مناسبی قرار بدید. روی سیب زمینی ها آب بریزید، در حدی که اون ها رو بپوشونه و قابلمه رو روی حرارت میانه بذارید. اجازه بدید سیب زمینی ها حدود نیم ساعت روی حرارت بجوشن و آبپز بشن. در صورت تمایل، می تونید سیب زمینی ها رو بخارپز هم بکنید.
در فاصله ای که سیب زمینی ها در حال پختن هستن، گشنیز، جعفری، پیازچه و فلفل سبز تند رو بشورید و داخل آبکش بذارید تا آب اضافی شون خارج بشه. سپس، همه این سبزی ها رو به صورت ریز، ساطوری کنید و کنار بذارید. اگر سبزی تازه ندارید، می تونید از سبزی خشک بهره ببرید.
بعد از آبپز شدن، سیب زمینی ها رو زیر آب سرد بگیرید تا سرد بشن و پوست شون راحت تر جدا بشه. سیب زمینی ها رو پوست بگیرید و داخل یک کاسه بریزید. با گوشتکوب یا چنگال، سیب زمینی ها رو له کنید. بعد سبزی های ساطوری شده رو به سیب زمینی له شده اضافه کنید.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه آلو تیکا روی لینک مطلب کلیک کنید.
طرز تهیه مشهورترین غذاهای خوشمزه هندی
سیب زمینی سوخاری
سیب زمینی سوخاری یکی از محبوب ترین انواع غذا با سیب زمینی سرخ نموده خصوصا برای بچه هاست که جای خودش رو حسابی بین غذاهای فست فودی و اسنک ها باز نموده.
برای تهیه سیب زمینی سوخاری، قبل از هر کاری باید سیب زمینی ها رو بشورید، پوست بگیرید و خلالی کنید. اندازه خلال ها باید میانه باشه؛ یعنی نه نازک و نه ضخیم. سپس، سیب زمینی های خلالی شده رو بشورید و به مدت 6 الی 8 دقیقه در آب و کمی نمک روی شعله میانه بذارید تا آب بجوشه. کافیه سیب زمینی ها فقط کمی در آب جوش بپزن؛ اما مراقب باشید له نشن.
حالا سیب زمینی ها رو آبکش کنید و منتظر بمونید تا خنک بشن. در این فاصله، تخم مرغ و شیر رو توی کاسه مناسبی بریزید و با چنگال یا همزن دستی بزنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست بشن. توی یک کاسه دیگه، پودر سوخاری، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، مرزن جوش و رزماری رو با هم ترکیب کنید.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه سیب زمینی سوخاری روی لینک مطلب کلیک کنید.
کرانچی سیب زمینی
کرانچی سیب زمینی هم یکی از انواع اسنک خوشمزه و یک غذای انگشتی مناسب برای بچه هاست که با طعم های مختلف می تونید اون رو در منزل تهیه کنید.
برای درست کردن اسنک کرانچی سیب زمینی پنیری، اول باید سیب زمینی ها رو بشورید و آب پز کنید. بعد از پخت، پوست سیب زمینی ها رو بگیرید و به خوبی له کنید. توصیه می کنیم، سیب زمینی ها رو رنده نکنید. سپس، صبر کنید مایه سیب زمینی خنک بشه.
در ادامه، پنیر چدار رنده شده، نشاسته ذرت، نمک، فلفل سیاه و شیر رو به سیب زمینی له شده اضافه کنید. این ترکیب رو به خوبی ورز بدید تا مایه کرانچی یکدست بشه. اگر کرانچی تند و فلفلی دوست دارید به جای فلفل سیاه از پودر فلفل قرمز بهره ببرید. در صورت تمایل، می تونید 1 قاشق جعفری تازه (خرد شده) و اندازهی کنجد هم به این مواد اضافه کنید.
حالا سطح کارتون رو آردپاشی کنید و مایه سیب زمینی کرانچی رو با وردنه روی سطح آردپاشی شده پهن کنید. قطر مایه باید 1 سانتی متر باشه؛ سپس، این مایه باز شده رو با یک چاقوی تیز به صورت نوارهای باریک برش بزنید.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه کرانچی سیب زمینی روی لینک مطلب کلیک کنید.
سیب زمینی سرخ نموده
سیب زمینی سرخ نموده یکی از لذیذترین و پر طرفدارترین انواع غذای ساده با سیب زمینی هستش که همراه با انواع فست فودها هم سرو می شه.
برای تهیه سیب زمینی ترد و پفکی و خوشمزه رستورانی، اول باید سیب زمینی ها رو بلانچ کنید. برای بلانچ کردن، ابتدا سیب زمینی ها رو به اندازه بزرگ و به قول عامه مردم دراز خلالی و سپس بلانچ کنید. بهتره قطر سیب زمینی ها کمتر از 1 سانتی متر نباشه و کمی ضخیم باشن.
روش بلانچ کردن سیب زمینی به این ترتیبه که در یک قابلمه مناسب باید آب رو جوش بیارید و سپس، به مدت یک دقیقه سیب زمینی ها رو در آب جوش بندازید. بعد از یک دقیقه، بلافاصله سیب زمینی ها رو در آب یخ بریزید و بعدش آبکش کنید.
بعد از آبکش کردن، سیب زمینی ها رو با نمک و فلفل مزه دار کنید. ادویه سیب زمینی سرخ نموده رستورانی همون نمک و کمی هم فلفل قرمز یا فلفل سیاهه؛ تازه در صورت تمایل، می تونید فلفل رو هم حذف کنید. حالا اندازه قابل توجهی روغن رو در دستگاه سرخ کن یا در یک ماهیتابه گود یا قابلمه بریزید و روی حرارت میانه بذارید تا داغ بشه.
برای آشنایی کامل با جزییات و خوندن ادامه مراحل طرز تهیه سیب زمینی سرخ نموده روی لینک مطلب کلیک کنید.
سوالات متداول درباره انواع غذا با سیب زمینی
انواع غذای فوری با سیب زمینی چی درست کنم؟
سیب زمینی سرخ نموده، کوکو سیب زمینی، پوره، سیب زمینی تنوری فوری و نیمرو با سیب زمینی از سریع ترین غذاها هستن.
چه غذاهایی با سیب زمینی مناسب ناهار یا شام هستن؟
خوراک مرغ و سیب زمینی، گراتن، کاسرول، خوراک گوشت، رول سیب زمینی و انواع خورش ها که در ترکیب شون سیب زمینی هست.
برای ترد شدن سیب زمینی سرخ نموده چیکار باید بکنیم؟
بعد از خلال کردن سیب زمینی، آن ها چند دقیقه در آب سرد قرار بدید، خوب خشک کنید و در روغن داغ سرخ کنید.
کدوم یکی از انواع غذا با سیب زمینی مناسب مهمونی هستن؟
گراتن سیب زمینی، سیب زمینی شکم پر، رول سیب زمینی، کاسرول و انواع پیش غذا با سیب زمینی.
خوشمزه ترین انواع غذا با سیب زمینی آب پز کدوم ها هستن؟
گراتن، پوره، سوپ سیب زمینی، سیب زمینی تنوری و انواع خوراک ها احتیاجی به سرخ کردن ندارن.
چه ادویه هایی با سیب زمینی بیشتر سازگار هستن؟
پاپریکا، فلفل سیاه، آویشن، سیر، زردچوبه، نمک، پودر سیر، کاری و رزماری.
منبع: افق کوروش