طرز تهیه سالاد اسفناج و پنیر بلوچیز
به گزارش هیو بلاگ، سالاد اسفناج و پنیر بلوچیز یک سالاد ساید عالی و ساده است که از ترکیب اسفناج، کلم قرمز و پیازچه در کنار گردو و ژامبون دودی تهیه می گردد. برای تاپینگ سالاد سبزیجات یاد شده، از پنیر بلوچیز استفاده می گردد. پنیر بلوچیز یکی از پنیرهای رگه آبی است که طعم فوق العاده و بافت خامه ای آن، آن را مناسب برای تکمیل مزه سایر مواد غذایی می نماید.
می توانید این سالاد را با فراهم کردن سبزیجات در کمتر از نیم ساعت آماده کنید، تا برای یک شام سبک گیاهی یا حتی پیش غذای مهمانی استفاده گردد. برای تکمیل کردن سالاد و پرو پیمان تر کردنش هم می توانید بنا به سلیقه خودتان به آن مرغ گریل شده، استیک یا سالمون اضافه کنید.
حالا که در حال نزدیک شدن به پاییز هستیم، همین سالاد را می توانید با میزانی تخم آفتابگردان بوداده تزیین کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و پنیر بلوچیز
- بیبی اسفناج 2 پیمانه
- پنیر بلوچیز مکعبی (خرد شده) 100 گرم
- کلم قرمز (خرد شده) نصف پیمانه
- پیازچه (خرد شده) یک چهارم پیمانه
- ژامبون دودی 3 اسلایس
- گردو (خرد شده) 20 گرم
- سس خردل نصف پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- سرکه قرمز 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد اسفناج و پنیر بلوچیز
مرحله اول
ابتدا داخل ظرفی، سس خردل و روغن زیتون و سرکه قرمز و نمک و فلفل سیاه را با هم خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم
در ظرف سرو، بیبی اسفناج ها، کلم قرمز، پیازچه و گردو را با هم مخلوط کنید. روی آن ها ژامبون دودی و پنیر بلوچیز را بچینید و با سس از پیش آماده شده سرو کنید.
نکات لازم برای تهیه سالاد اسفناج با پنیر بلوچیز
- اگر دوست داشته باشید می توانید به سالاد اسفناج و بلوچیز خودتان چند حلقه تخم مرغ آب پز هم اضافه کنید. در این صورت باید تخم مرغ ها را بعد از آب پز کردن به میزان دلخواه برش بزنید و بعد از اتمام کار چیدن سالاد، آنها را روی باقی مواد قرار بدهید. ترکیب تخم مرغ، پنیر بلوچیز و ژامبون دودی مطمئنا محبوب خیلی هاست.
- شما می توانید سالاد را از قبل درست کنید، اما کار تزیین و اضافه کردن سس به آن را موقع سرو انجام بدهید. منظور این است که تنها سبزیجات را برش بزنید و بعد موقع سرو، ژامبون، تخم مرغ، خردل و سایر موارد را اضافه کنید. اگر ژامبون را گرم دوست داشتید می توانید آن را اندکی در مایکروویو گرم کنید.