طرز تهیه پاستا ریگاتونی با سس سوسیس و خامه مجلسی در خانه
به گزارش هیو بلاگ، اگر در پی یک وعده خوش طعم، راحت و در عین حال مجلسی هستید، طرز تهیه پاستا ریگاتونی با سس سوسیس و خامه می تواند انتخابی بی نقص برای شما باشد. این پاستای لوله ای شکل بافتی منحصربه فرد دارد که سس را درون خود نگه می دارد و با ترکیب سوسیس، پنیر پارمزان و چاشنی ایتالیایی، طعمی غنی و دلپذیر خلق می نماید. در این مطلب، شما قدم به قدم با طرز تهیه پاستا ریگاتونی و نکاتی کاربردی برای تهیه یک پاستای حرفه ای در خانه آشنا می شوید.

شما در خبرنگاران می توانید با انواع دستورهای متنوع تهیه پاستا مانند طرز تهیه پاستا با سس بوترکیزه آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه پاستا ریگاتونی
- پاستا ریگاتونی (لوله ای) 340 گرم
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- پیاز خردشده 140 گرم
- سیر خردشده 1 قاشق غذاخوری
- سوسیس 450 گرم
- گوجه فرنگی خردشده 790 گرم
- سس گوجه فرنگی خبرنگاران 225 گرم
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- چاشنی ایتالیایی 1/5 قاشق چای خوری
- ریحان خشک 1 قاشق چای خوری
- پودر پیاز 1/5 قاشق چای خوری
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه آسیاب شده 1/2 قاشق چای خوری
- پودر فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
- خامه فرادما خبرنگاران 80 میلی لیتر
- پنیر پارمزان رنده شده 25 گرم
طرز تهیه پاستا ریگاتونی
مرحله اول: پختن پاستای ریگاتونی
برای آغاز، شما باید پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آماده کنید. قابلمه ای بزرگ از آب را بجوشانید و اندازهی نمک به آن اضافه کنید تا طعم بهتری به پاستا بدهد. سپس پاستای ریگاتونی را داخل آب در حال جوش بریزید و آن را تا زمانی که به حالت آلدنته برسد، یعنی کمی سفت ولی پخته باشد، بپزید.
پس از پخت، پاستا را در آبکش بریزید تا کاملا آب آن گرفته گردد و کنار بگذارید تا در ادامه پخت غذا از آن بهره ببرید.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز و سیر
در همین حین که پاستا در حال پختن است، شما می توانید سس را آماده کنید. ابتدا روغن زیتون را در یک قابلمه ضخیم یا تابه بزرگ بریزید و آن را روی حرارت میانه قرار دهید تا روغن داغ شده و کمی برق بیفتد.
سپس پیاز خردشده را به روغن اضافه کنید و با قاشق چوبی یا کفگیر به طور مرتب هم بزنید تا پیازها نرم و سبک شوند؛ این مرحله معمولا سه تا پنج دقیقه طول می کشد. بعد از آن، سیر خردشده را اضافه کنید و حدود 30 ثانیه تفت دهید تا عطر سیر بلند گردد و طعم آن آزاد گردد، مراقب باشید که سیر نسوزد.
مرحله سوم: تهیه سس پاستا ریگاتونی
در ادامه، سوسیس خردشده را به قابلمه اضافه کنید و با قاشق چوبی آن را خرد نموده و هم بزنید تا کاملا باز شده و رنگ آن قهوه ای و کمی برشته گردد. پس از اینکه سوسیس پخته شد، گوجه فرنگی خردشده، سس گوجه فرنگی، شکر، چاشنی ایتالیایی، ریحان خشک، پودر پیاز، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به قابلمه اضافه کنید.
همه مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس حرارت را کمی کم کنید و اجازه دهید سس به مدت حدود 10 دقیقه روی شعله ملایم بجوشد تا طعم ها به خوبی در هم ادغام شوند و سس کمی غلیظ تر گردد.
نکته: به جای سوسیس می توانید از گوشت چرخ نموده بهره ببرید.
مرحله چهارم: افزودن پاستای ریگاتونی به سس پاستا
در مرحله پایانی، پاستای ریگاتونی پخته و آبکش شده را به قابلمه حاوی سس اضافه کنید و با قاشق چوبی یا کفگیر به آرامی هم بزنید تا سس کاملا به خورد پاستا برود. سپس خامه پرچرب (خامه را با شیر ترکیب نکنید) و پنیر پارمزان رنده شده را نیز اضافه نموده و دوباره مخلوط کنید تا تمام مواد به طور یکنواخت ترکیب شوند و پنیر کاملاً ذوب گردد و سس حالتی کرمی و یکدست پیدا کند.
حالا غذای شما آماده سرو است؛ آن را به صورت گرم در بشقاب بریزید و در کنار سالاد تازه یا تکه ای نان تُرد و برشته نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه چاشنی ایتالیایی
- ریحان خشک 2 قاشق غذاخوری
- پونه کوهی خشک 2 قاشق غذاخوری
- مرزنجوش خشک 1 قاشق غذاخوری
- آویشن خشک 1 قاشق غذاخوری
- رزماری خشک خردشده 1 قاشق غذاخوری
- مریم گلی خشک 1 قاشق چای خوری
- پودر سیر (اختیاری) 0/5 قاشق چای خوری
طرز تهیه چاشنی ایتالیایی خانگی در طرز تهیه پاستا ریگاتونی
چاشنی ایتالیایی برای پاستای ریگاتونی، یک ترکیب معطر از چندین گیاه خشک است که طعم و عطر خاصی به انواع پاستا، پیتزا، سس و غذاهای مدیترانه ای می بخشد. برای تهیه این چاشنی، کافی است تمام مواد را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب نموده و در ظرف دربسته و خشک نگهداری کنید. این چاشنی تا چند ماه قابل استفاده است.
نکات تکمیلی برای تهیه پاستا ریگاتونی
در این مطلب از خبرنگاران با طرز تهیه پاستا ریگاتونی به صورت دقیق آشنا شدید. با خواندن نکات تکمیلی در ادامه می توانید پاستایی لذیذتر تهیه کنید.
انتخاب جایگزین مناسب ریگاتونی
اگر به ماکارونی ریگاتونی دسترسی ندارید، می توانید از هر نوع پاستای مورد علاقه تان بهره ببرید، اما پیشنهاد من این است که تا حد امکان از پاستاهایی با شکل لوله ای و نسبتاً پهن بهره ببرید. چون شکل ریگاتونی باعث می گردد که سس به خوبی داخل شیارها و حفره های آن جمع گردد و هر لقمه پر از طعم باشد. اگر ریگاتونی در دسترس تان نیست، پاستاهایی مثل پنه یا زیتی انتخاب های بسیار خوبی هستند و عملکرد مشابهی در جذب سس دارند.
در مطلب انواع ماکارونی شکلی در خبرنگاران می توانید با انواع فرم های ماکارونی آشنا شوید.
نحوه گرم کردن مجدد پاستا ریگاتونی
اگرچه پاستاها معمولا برای گرم کردن دوباره برترین گزینه نیستند، چون بافت دانه های آن به خوبی روز اول باقی نمی ماند، اما این پاستای ریگاتونی حتی در روز دوم هم طعم فوق العاده ای دارد. برای اینکه دوباره از آن لذت ببرید، پیشنهاد می گردد آن را در یک تابه بزرگ بریزید، اندازه کمی آب یا عصاره (مثل آب مرغ یا گوشت) به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم گرم کنید. با این روش، پاستا هم گرم می گردد و هم بافتش نرم و دلپذیر باقی می ماند.
نحوه صحیح آب پز کردن ماکارونی ریگاتونی
وقتی پاستا می پزید، حتما کمی نمک به آب در حال جوش اضافه کنید و در طول پخت، حواستان به قابلمه باشد. اگر پاستا زیادی بپزد، بافتش نرم و شل می گردد و طعم خوبی نخواهد داشت. برای اینکه پاستا کاملاً خوش پخت و خوش طعم گردد، وقتی زمان درج شده روی بسته نزدیک شد، هر چند دقیقه یک بار یک رشته را امتحان کنید.
همین که حس کردید مغز پاستا کمی سفت ولی پخته است (یعنی حالت آلدنته دارد)، بلافاصله آن را آبکش کنید تا برترین نتیجه را بگیرید.
معرفی خامه فرادما خبرنگاران
خامه فرادما خبرنگاران با 30% چربی فراورده لبنی محبوب برای سرو به عنوان صبحانه، میان وعده و حتی آشپزی است. برای مثال شما می توانید از این محصول به عنوان تاپینگ برای پخت انواع غذا بهره ببرید.
اگر بخواهید مطلبی با عنوان طرز تهیه پاستا ریگاتونی بنویسید، از چه نکاتی استفاده می کنید؟ در صورت تمایل نظرات خود را به اشتراک بگذارید.
منبع: کتاب کاله