باکتری روده به جنگ پارکینسون می رود
به گزارش هیو بلاگ، محققان می گویند نوعی باکتری را در روده انسان کشف کرده اند که می توان از آن برای مقابله با بیماری پارکینسون استفاده کرد.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از نیواطلس، باکتری خاص پروبیوتیکی که در روده انسان وجود دارد، می تواند از تجمع غیر طبیعی یک پروتئین جلوگیری کند که به سیستم عصبی انسان آسیب زده و در نهایت باعث تشدید بیماری پارکینسون می شود.
علت گسترش بیماری پارکینسون مرگ گسترده سلولهای مغزی به علت آسیب دیدن شبکه عصبی آن است. یکی از علل این مساله تجمع پروتئینی در بدن به نام alpha-synuclein است. این پروتئین سمی شبکه عصبی مغز را تخریب می کند و مقابله با آن از طریق یک باکتری روده امیدوارکننده است.
در سال های اخیر شواهدی از ارتباط میان بیماری پارکینسون و روده انسان به دست آمده بود. حال با کشف توانایی باکتری Bacillus subtilis در روده برای مقابله با بیماری پارکینسون این ارتباط به شکلی دقیق تر ثابت شده است. محققان هنوز درنیافته اند که این باکتری چگونه می تواند جلوی تخریب شبکه عصبی مغز را بگیرد و در حال تحقیق و بررسی در این زمینه هستند.
منبع: خبرگزاری فارسbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
سازمان میراث فرهنگی: سازمان میراث فرهنگی، با وبسایت مجموعه میراث فرهنگی ایران همراه باشید.