مقاله: خواص گل کلم و فواید آن برای سلامتی
به گزارش هیو بلاگ، گل کلم سرشار از ویتامین ث و منبع بسیار خوبی برایویتامینهای کا، ب6، ب5، تریپتوفان، فیبر غذایی، منگنز،اسیدهای چرب امگا3 و همچنین منبع خوبی برای پتاسیم، فسفر و منیزیم است.
گل کلم سرشار از انواع ویتامین های گروه ب وفولات است. این مواد برای رشد جنین و پیشگیری از نقایص دوران جنینی لازم و ضروریهستند، از این رو متخصصان تغذیه مصرف انواع کلم به ویژه گل کلم را به زنان باردارتوصیه مینمایند. همچنین کلسیم موجود در آن در شکلگیری استخوانهای جنین و استحکام آنها در بزرگسالی نقش زیادیدارد .
یکی از خواص گل کلم که به تازگی کشف شده است،خاصیت این سبزی در افزایش و تقویت ذهن و حافظه است. عصاره این سبزی حاوی موادی استکه تأثیر آن ها مشابه داروهای درمان آلزایمر است .
گل کلم دارای خواص آنتی اکسیدان و ماده ای بهنام آلیسین است که برای پیشگیری از بروز بیماری های قلبی و سکته مفید میباشد.
ترکیبی در گل کلم وجود دارد به نام گلوکورافین کهمی تواند از شکم و روده ها در برابر ابتلا به بعضی بیماری های دستگاه گوارش، ازجمله سرطان و زخم معده پیشگیری کند . همچنین از دیگر خواص گل کلمیاری به درمان و پیشگیری از یبوست است. گل کلم به دلیل دارا بودن فیبر فراوان بهکاهش وزن نیز یاری میکند.
منبع مقاله: خواص گل کلم و فواید آن برای سلامتی