طرز تهیه کیک شکلاتی نوتلا
به گزارش هیو بلاگ، کیک شکلاتی نوتلا نوعی کیک ساده است که با نوتلا درست می شود و طعم بی نظیری دارد.
کیک شکلاتی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار است؛ به خصوص اگر با نوتلا درست شود. کیک شکلاتی نوتلا با یک نوشیدنی گرم، میان وعده ای مطلوب برای روزهای سرد است.
مواد لازم تهیه کیک شکلاتی نوتلا :
- آرد سفید: 2 پیمانه
- تخم مرغ: 5 عدد
- بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ خوری
- نوتلا: 2 قاشق سوپ خوری
- شیر: یک پیمانه
- شکر: یک پیمانه
- روغن مایع: سه چهارم پیمانه
- وانیل: نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک شکلاتی نوتلا :
شیر، نوتلا و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده، روی شعله ملایم بگذارید تا خوب حل شوند؛ سپس برای یکنواخت شدن از صافی رد کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. با دور تند همزن، سفیده را با نیمی از شکر مخلوط کنید تا حجم آن چند برابر شود و کاملا پف کند؛ طوری که وقتی ظرف را برعکس کنید از ظرف نریزد. زرده ها را با بقیه شکر و وانیل مخلوط کنید تا غلیظ، کشدار و کرم رنگ شوند.
مخلوط شیر، نوتلا و پودر کاکائو را با مخلوط زرده ترکیب کرده و با همزن بزنید؛ سپس روغن، آرد و بیکینگ پودر را به مواد بیفزایید. در آخر سفیده پف کرده را به مایه کیک افزوده و با لیسک تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
داخل قالب کیک را چرب و آردپاشی کنید. مایه را در قالب ریخته و آن را 50 دقیقه در فر بگذارید تا کیک آماده شود. برای اطمینان از پختن کیک، چنگال یا خلال دندان در آن فرو کنید؛ اگر از مایه به آن ها نچسبید، کیک آماده است. آن را در ظرف سرو برگردانید و با انواع میوه و شکلات تزیین کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، خبرنگاران را بخوانید.
منبع: پیام دلتاbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا