طرز تهیه کیک خیس شکلاتی؛ کیکی خوشمزه و پرطرفدار
به گزارش هیو بلاگ، طرز تهیه کیک خیس شکلاتی در عین سادگی بسیار مجذوب کننده است و اگر کمی دقیق باشید، به راحتی این کیک خوشمزه را در منزل آماده خواهید کرد. کیک خیس شکلاتی یکی از مجذوب کننده ترین و پرطرفدارترین انواع کیک است که مورد علاقه بچه ها و بزرگسالان واقع شده است. رطوبت و لطافت این کیک فوق العاده لذت بخش است و به تنهایی یا همراه نوشیدنی داغ نیز عالی خواهد بود. اغلب مواد اولیه لازم برای پختن این کیک در خانه پیدا می گردد و درست کردن آن هم وقت چندانی از شما نخواهد گرفت. بنابراین، برای آموزش مراحل پخت این کیک خوشمزه، با مجله خبرنگاران فود همراه باشید.
کیک خیس شکلاتی | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 10 تا 15 دقیقه |
زمان پخت کیک | 45 تا 50 دقیقه |
میزان سختی | میانه |
کیک خیس شکلاتی
کیک خیس شکلاتی از آن دست کیک هایی است که کوچک و بزرگ عاشق آن هستند. این کیک بافت نرمی دارد و طعم شکلات آن برای هر ذائقه ای خوشایند است. مواد اولیه این کیک نیز بسیار مرسوم است و در دسترس بودن مواد اولیه تهیه این کیک را با مشکل روبرو نمی نماید. پس دست به کار شوید و این کیک را برای همه اعضای خانواده تهیه کنید.
مواد اولیه کیک خیس شکلاتی
مواد لازم برای طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به شرح زیر هستند:
مواد اولیه | میزان لازم |
شکر | 300 گرم |
شیر | 350 میلی لیتر |
روغن مایع | 250 میلی لیتر |
پودر کاکائو | 4 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 3 عدد |
وانیل | 2/1 قاشق چایخوری |
آرد سفید | 250 گرم |
بکینگ پودر | 2/1 قاشق چایخوری |
خلال بادام، پسته، فندق، بادام و … | به میزان کافی |
طرز تهیه سس کیک خیس شکلاتی
یکی از ویژگی های کیک خیس شکلاتی این است که سس آن از همان مواد اولیه ای که برای تهیه کیک احتیاج داریم، آماده خواهد شد. برای تهیه این سس خاطرتان باشد که از ظرفی بلند بهره ببرید که هنگام مخلوط کردن و هم زدن، مواد به بیرون پرتاب نشده و فضای آشپزخانه شما احتیاج به تمیزکاری عمقی پس از اتمام کار پیدا نکند. طرز تهیه سس از این قرار است:
- مرحله اول: شیر را نیم ساعت قبل از آغاز کار از یخچال بیرون بیاورید که با محیط هم دما گردد.
- مرحله دوم: پس از آن ضروری است که شکر را در شیر حل کنید.
- مرحله سوم: حالا نوبت آن است که نیمی از روغن را به شیر و شکر اضافه نموده و خوب هم بزنید.
- مرحله چهارم: پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و برای یک دقیقه به هم زدن با دست ادامه دهید.
- مرحله پنجم: هم زن را روی دور کم بگذارید برای چند دقیقه مواد را هم بزنید.
- مرحله ششم: سس شما حاضر است؛ یک لیوان سرخالی از آن را برای سس جدا کنید و باقی را در تهیه کیک به کار ببرید.
مرحله به مرحله طرز تهیه کیک خیس شکلاتی مجلسی
برای تهیه این کیک خوشمزه و با طعم عالی شکلات، مراحل زیر را به ترتیب و با دقت دنبال کنید. این مراحل برای پخت در فر در نظر گرفته شده اند، اما شما می توانید به عنوان یک راه چاره جایگزین، طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون فر را اجرا کنید که به دقت بیشتری احتیاج دارد.
- مرحله اول: برای تهیه بافت خود کیک نیز ضروری است که تخم مرغ ها را زودتر در دمای محیط قرار دهید که با محیط هم دما گردد.
- مرحله دوم: تخم مرغ و وانیل را با هم زن مخلوط کنید که پف نموده و به رنگ کرم دربیاید. ضروری است که غلظت مخلوط تخم مرغ و وانیل، در این مرحله به حد خوبی برسد.
- مرحله سوم: از به جامانده سس به میزان دو قاشق برای تزیین نگه دارید و باقی را با تخم مرغ و وانیل مخلوط کنید.
- مرحله چهارم: باقی روغن را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید؛ حواس تان باشد که زیاد هم نزنید، وگرنه پف آن از بین می رود.
- مرحله پنجم: آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و در چهار مرحله با الک به مواد اضافه کنید. آرد را با لیسک با مواد دیگر مخلوط کنید؛ حرکت دست باید به یک سمت و یکنواخت باشد که آرد گلوله نگردد.
- مرحله ششم: بعد از هم زدن با دست، برای اینکه خاطرجمع شوید که آرد گلوله نشده است، چند دقیقه آن را با هم زن هم بزنید.
- مرحله هفتم: میزانی روغن را با یک قاشق سرخالی آرد مخلوط کنید و کف ظرف قالب بمالید.
- مرحله هشتم: فر را تا حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و برای 45 دقیقه قالب را درون آن قرار دهید.
- مرحله نهم: همزمان سس را داخل قابلمه روی حرار بگذارید تا به مرحله قل زدن برسد؛ سپس آن را در دمای محیط قرار دهید که خنک گردد.
- مرحله دهم: یک خلال چوب را در کیک فرو کنید؛ اگر به خلال نچسبید آن را از فر خارج کنید.
- مرحله یازدهم: قسمت بالای کیک را که شکل گنبدی دارد ببرید و با یک خلال چوب همه روی کیک را سوراخ سوراخ کنید.
- مرحله دوازدهم: تا کیک هنوز داغ است سس را روی آن بریزید و برای 10 دقیقه صبر کنید که سس به خوبی به خورد کیک برود.
- مرحله سیزدهم: کیک را برعکس کنید و داخل قالب بگذارید؛ طرف دیگر کیک را هم سوراخ سوراخ کنیدو سس را روی آن بریزید. اجازه دهید برای دقایقی جذب کیک گردد.
- مرحله چهاردهم: در این مرحله از طرز تهیه کیک خیس پف دار، نوبت به تزیین آن می رسد. برای تزیین کیک، می توانید از مغزهایی که قبلا آماده نموده اید؛ مانند طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با گردو بهره ببرید. همین طور امکان استفاده از میوه هایی مانند موز و توت فرنگی نیز وجود دارد. به علاوه در صورت تمایل می توانید میزانی نسکافه به دو قاشق سس به جامانده اضافه کنید و کیک را با این مخلوط تزیین کنید. استفاده از انواع شابلون های کیک پزی هم روی این نوع کیک نتیجه ای خوب می دهد؛ چون رطوبت این کیک یاری می نماید طرح شما بهتر دربیاید.
نکات تکمیلی برای تهیه کیک خیس شکلاتی
برای این که کیک خوشمزه و با ظاهری مجذوب کننده داشته باشید، این نکات را حتما مرور نموده و در تهیه کیک، مد نظر قرار دهید:
- هر چه پودر کاکائو تیره تر باشد، کیک شما خوشرنگ تر می گردد.
- حتما قالب را به همان صورتی که شرح دادیم، چرب کنید که کیک بتواند پف کند و بالا بیاید.
- برای اینکه کیک پف کند شما باید کمی بیش از نیمه ظرف قالب را پر کنید. اگر کمتر از نصف ظرف قالب پر شده باشد کیک شما پف نخواهد کرد و بالا نخواهد آمد.
سفارش کیک خیس شکلاتی از خبرنگاران
اگر چه مطابق چیزی که در بالا مشاهده کردید، طرز تهیه کیک خیس شکلاتی برای 4 نفر آن قدرها پیچیده نیست، اما همواره در منزل فرصت کافی برای آماده سازی و پخت کیک را نداریم. به این منظور، تنها ضروری است از سرویس سفارش آنلاین شیرینی خبرنگاران یاری بگیرید. با استفاده از این سرویس، کیک موردعلاقه تان را در کوتاه ترین زمان درب منزل تحویل خواهید گرفت. در انتها پیشنهاد می کنیم کخ اگر به دنیای شیرینی ها هم به میزان کیک ها علاقه دارید، با مقاله با برترین و ساده ترین طرز تهیه شیرینی کره ای آشنا شوید.
منبع: اسنپ فود