طرز تهیه بیسکوییت شکری (شوگر کوکیز)

به گزارش هیو بلاگ، بیسکوییت شکری یا شوگر کوکیز نوعی کوکی ساده است که به عنوان پایه تزیین با رویال آیسینگ استفاده می شود. با طرز تهیه بیسکوییت شکری آشنا شوید.

طرز تهیه بیسکوییت شکری (شوگر کوکیز)

بیسکوییت شکری یا شوگر کوکیز نوعی کوکی مسطح و شیرین است که از ترکیب شکر، آرد، کره، تخم مرغ، وانیل و همچنین بیکینگ پود یا جوش شیرین تهیه می شود. خمیر بیسکوییت شکری را می توان با دست به فرم دل خواه در آورد و یا آن را پهن کرده و با استفاده از قالب کوکی و بیسکوییت، قالب زد.

بیسکوییت های شکری ساده و بی رنگ هستند و بافت منسجم و مناسبی برای تزیین دارند به همین دلیل یکی از بهترین گزینه ها برای انجام کارهای دکوراتیو مثل تزیین با رویال آیسینگ می باشند.

از آنجایی که این روزها، بازار تزیینات کریسمس و یلدا حسابی داغ است، تصمیم گرفتیم طرز تهیه این بیسکوییت ساده، خوشمزه و پرکاربرد را به شما آموزش دهیم تا بتوانید از آن ها به عنوان پایه تزیینات یلدایی و کریسمسی خود استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه بیسکوییت شکری (شوگر کوکیز):

آرد3.5 پیمانه (438 گرم)
کره1 پیمانه (227 گرم)
شکر1.5 پیمانه (300 گرم)
تخم مرغ2 عدد
بیکینگ پودر1 ق چای خوری
وانیل2 ق چای خوری
نمک1/4 ق چای خوری

طرز تهیه بیسکوییت شکری (شوگر کوکیز):

  1. برای تهیه شوگر کوکیز ابتدا کره که به دمای محیط رسیده را با وانیل و شکر خوب مخلوط کنید.
  2. تخم مرغ ها را اضافه کرده و باز، هم بزنید.
  3. آرد، نمک و بیکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر دربیاید.
  4. اگر در این مرحله احساس کردید خمیر خیلی خشک و سفت شده، 1-2 ق چای خوری شیر به مواد اضافه کنید و نه بیشتر.
  5. خمیر را مخلوط کنید اما خیلی ورز ندهید. خمیر در این مرحله کمی حالت چسبندگی دارد و نرم است.
  6. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و داخل کیسه فریزر یا زیپ لاک قرار دهید و آن ها را حدود 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
  7. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کرده و سراغ قالب زدن خمیر بروید.
  8. سطح کار را آردپاشی کرده و خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کنید.
  9. خمیر را با کاترهای دل خواه قالب زده و روی کاغذ روغنی کف سینی فر بچینید. (نیازی به چرب کردن کاغذ نیست.)
  10. خمیرها را با همان سینی فر، حدود 10 تا 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. این کار برای جلوگیری از وارفتن و خراب شدن بیسکوییت ها درون فر، ضروری است.
  11. بعد از این استراحت کوتاه، سینی را داخل فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید. منتظر تغییر رنگ بیسکوییت ها نباشید، همین که حاشیه بیسکوییت ها طلایی شد زمان خاموش کردن فر رسیده است.
  12. برای برداشتن بیسکوییت ها از داخل سینی فر باید صبر کنید تا کاملا خنک شوند در غیر این صورت ممکن است موقع برداشتن از روی کاغذ روغنی، بشکنند.

بیسکوییت های شکری یا شوگر کوکیز شما آماده هستند. شما می توانید بعد از خنک شدن کامل این بیسکوییت ها، آن ها را با استفاده از رویال آیسینگ به شکل های دل خواه تزیین کنید.

چند نکته درباره تهیه بیسکوییت شکری:

  • موقع پهن کردن و قالب زدن خمیر بیسکوییت، هر بار فقط به میزانی که نیاز دارید از یخچال خمیر خارج کنید و مابقی را مجددا درون یخچال قرار دهید.
  • خمیر بیسکوییت ها را هرگز بیش از حد ورز ندهید زیرا گلوتن آزاد کرده و بیسکوییت شما سفت خواهد شد.
  • خمیر شوگر کوکیز را تا 3 روز داخل یخچال و تا 2 ماه داخل فریزر به صورت سلفون پیچ شده می توان نگه داشت.
  • بیسکوییت ها را نیز درون ظرف دربسته تا 2 ماه می توان نگهداری کرد.

امیدواریم از این آموزش نتیجه دل خواه را گرفته و بتوانید به راحتی بیسکوییت های شکری در طرح ها و اندازه های دل خواه تهیه کرده و از طعم و بافت عالی آن ها لذت ببرید.

گردآوری: مجله اینترنتی خبرنگاران

منبع: setare.com
انتشار: 12 آبان 1399 بروزرسانی: 12 آبان 1399 گردآورنده: heevblog.ir شناسه مطلب: 5455

به "طرز تهیه بیسکوییت شکری (شوگر کوکیز)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بیسکوییت شکری (شوگر کوکیز)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید