جدیدترین مدل های تزیین خرما سفره افطار همراه با آموزش
به گزارش هیو بلاگ، تزیین خرما سفره افطار با استفاده از انواع مغز ها و پودر مواد غذایی مثل نارگیل انجام می گردد اما مهم ترین قسمت آن چیدمان خرما ها در کنار هم است. در اینجا روش تزیین خرما با مغز گردو، بادام و پسته و تهیه تارت خرمای کمربندی یاد داده شده است.
تزیین خرما مجلسی و یا تزیین خرما سفره افطار با توجه به ظرف، تعداد مهمان ها و مواد موجود انجام می گردد. خبرنگاران در اینجا مدل های متفاوت و زیبایی از تزیین خرما مجلسی با مغزها، نان تارت، پودر نارگیل، کنجد و تزیین خرما و حلوا در کنارهم را برای شما آماده نموده است، با ما همراه شوید.
تزیین خرما سفره افطار با مغزها
با یاری مغزهای مختلف خشکبار می توانید ظرف خرمایی زیبا، مقوی و خوشمزه برای سفره افطار مجالس خود تهیه کنید. برای این کار ابتدا باید هسته خرما را بیرون بیاورید.
سپس مغز گردو، بادام و یا پسته را در جای هسته درون خرما قرار دهید.
می توانید برای یک ظرف از چند نوغ مغز بهره ببرید و آنها را یکی در میان درون ظرف بچینید.
برای زیبایی بیشتر می توانید مغزها را از بالای خرما درون آن قرار بدهید. ابتدا چند پر نازک از بادام در آن قرار دهید و سپس وسط آنها یک مغز گردو یا پسته بگذارید تا شبیه گل بگردد.
مدل های متنوع تزیین خرما با مغز آجیل
تهیه تارت خرما برای سفره افطار
مواد لازم:
- نصف پیمانه کره یا روغن مایع که معادل 75 گرم
- یک سوم پیمانه معادل 45 گرم پودر قند
- یک عدد تخم مرغ
- یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
- 250 گرم یا 2/5 پیمانه آرد سفید
- خرما به مقدار لازم
طرز تهیه تارت خرما
1- ابتدا هسته خرما ها را بگیرید (بهتر است روی آن ها شیره ای نباشد)، سپس داخل خرما ها را با مغز گردو پر کنید.
2- برای تهیه خمیر تارت کره و پودر قند را با همزن برقی مخلوط کنید، سپس وانیل و تخم مرغ را به آن اضافه نموده و باز هم بزنید تا مایعی یکدست و کرم رنگ ایجاد گردد.
3- آرد الک شده را آرام آرام به آن اضافه کنید و همزمان با اینکار با همزن آن را مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل گردد.
4- تا زمانی که خمیر به حدی سفت گردد که به دست نچسبد هم زدن را ادامه دهید. خمیر را کمی با دست ورز دهید تا از نچسب بودنش مطمئن شوید.
5- خمیر را در پاکت فریز بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید البته تا 1 روز هم داخل یخچال می تواند بماند.
6- خمیر را نازک پهن نموده، باریک ببرید و دور خرما ها بپیچید. همچنین می توانید با هر طرح و مدل دیگری که می خواهید نیز خمیر را دور خرما بپیچید.
7- فر را چند دقیقه قبل از قرار دادن خرما درون آن با دمای 175 درجه گرم کنید، سپس تمام خرما ها را در سینی فر چیده و در طبقه وسط فر قرار دهید. حدود 30 دقیقه کافی است تا نان تارت آماده گردد البته ضروری است که چند دقیقه یک بار به آن ها سر بزنید تا نسوزند.
8- پس از آماده شدن کامل، یعنی زمانی که کاملا ترد و طلایی شدند آن ها را از فر خارج نموده و اجازه دهید تا خنک شوند.
تزیین روی خرما برای سفره افطار
برای تزیین روی خرما می توانید از پودر نارگیل، پودر پسته، کنجد و مغزهای ریز شده بهره ببرید. با استفاده از چند رنگ مختلف پودر مغزیجات می توانید ظرف خرما را به زیبایی تزیین کنید. در ادامه مدل های زیبا و متنوعی از تزیین خرما با چیدمان های مختلف از رنگ ها و مواد خوراکی آورده شده است.
تزیین خرما و حلوا برای سفره افطار
حلوا و خرما از خوراکی های اصلی بر سر سفره های افطار هستند، به همین دلیل برای زیبایی بیشتر می توانید آنها را در کنارهم تزیین کنید و علاوه بر راحتی در سرو، آرایش خاص و متفاوتی به سفره افطار خود بدهید. همچنین می توانید طرز تهیه حلوا زعفرانی و مجلسی و تزیین آن را نیز در خبرنگاران بیاموزید.
مدل های متنوع تزیین خرما سفره افطار
منبع: setare.combestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
سازمان میراث فرهنگی: سازمان میراث فرهنگی، با وبسایت مجموعه میراث فرهنگی ایران همراه باشید.