با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید

به گزارش هیو بلاگ، سس خردل همواره ما را یاد غذاهای فست فودی مثل هات داگ و .. می اندازد. سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ می نماید و در انواع برندهای مختلف هم می توانیم آن را پیدا و تهیه کنیم اما نکته جالب این است که این سس را می توانیم در خانه هم درست و تمام ویتامین ها و مواد مغذی اش را حفظ کنیم.

با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید

جهت دریافت خدمات پتینه کاری چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

مواد لازم برای سس خردل با سرکه:

  • دانه خردل سفید: 1 ق سوپ خوری
  • سرکه: 1 ق چای خوری
  • آب سرد: 1 ق چای خوری
  • شکر: 1 ق چای خوری
  • فلفل: به مقدار احتیاج

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برای تهیه 1 قاشق سوپ خوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.

2. اجازه دهید این ترکیب حداقل 15 دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.

مواد لازم برای سس خردل با خامه:

  • پودر خردل: 2 ق سوپ خوری
  • خامه: 4 ق سوپ خوری
  • آبلیمو: 1/4 پیمانه
  • فلفل سیاه: نصف ق چای خوری
  • نمک: 1/4 ق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.

2. در نهایت خامه را با مواد ترکیب نموده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک دست گردد.

3. بهتر است سس خردل با خامه را هم زمان با تهیه غذای اصلی تهیه نموده و نهایتا تا 3 روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.

نکته: اگر به سس خردل تند علاقمند هستید از فلفل قرمز در این ترکیب بهره ببرید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 15 دی 1399 بروزرسانی: 15 دی 1399 گردآورنده: heevblog.ir شناسه مطلب: 6424

به "با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید