واکنش معاون امنیتی استاندار تهران به حادثه کلینیک سینا اطهر ، همه اظهارنظرها اولیه است
به گزارش هیو بلاگ، معاون امنیتی انتظامی استاندار تهران به بیان جزئیاتی درخصوص رسیدگی به حادثه کلینیک سینا اطهر پرداخت.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، حمیدرضا گودرزی معاون امنیتی انتظامی استاندار تهران در تشریح آخرین جزئیات حادثه کلینیک سینا اطهر در جمع خبرنگاران گفت: امروز کمیته امنیتی استان تهران تشکیل جلسه داد که موضوع آن درخصوص حادثه کلینیک سینا اطهر در شب گذشته بود. در این جلسه تکلیف همه دستگاه های ذی ربط از جمله آتش نشانی، شهرداری تهران و نیروی انتظامی تعیین شد.
وی اضافه کرد: مقرر شد هر یک از این دستگاه ها گزارش دقیقی در مورد حادثه در جلسه بعدی ارائه نمایند. همچنین اگر احتیاج است، در مورد تاسیسات ساختمان، شهرداری تهران اظهارنظر کند تا پس از آنالیز کارشناسی، نتیجه دقیق به اطلاع شهروندان برسد.
گودرزی درخصوص بعضی اظهارنظرها در مورد علت وقوع این حادثه گفت: همه اظهارنظرها اولیه است و باید منتظر گزارش کارشناسی آتش نشانی باشیم. دستگاه DVR (ضبط نماینده دوربین های مداربسته) در اختیار دستگاهای ذی ربط قرار گرفته تا در صورت سالم بودن، پس از آنالیز کارشناسی، اعلام نظر نهایی انجام گردد.
وی تاکید نمود: وجود کولرگازی و احیانا نشت گاز و سایر اظهارنظرها اولیه است و همگی احتیاجمند آنالیز کارشناسی هستند.
منبع: همشهری آنلاینbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
سازمان میراث فرهنگی: سازمان میراث فرهنگی، با وبسایت مجموعه میراث فرهنگی ایران همراه باشید.