نوروز 99 برای 71 واحد صنفی خاش پرونده تخلف تشکیل شد
به گزارش هیو بلاگ، خبرنگاران/سیستان و بلوچستان مدیر اداره صنعت، معدن و تجارت خاش سیستان و بلوچستان گفت: در راستای اجرای برنامه های نظارتی، پایش بازار و کنترل قیمتها ویژه نوروز 99 برای 71 واحد صنفی متخلف پرونده تشکیل شد.

مهدی اسماعیلی در گفت و گو با خبرنگاران اضافه نمود: در این مدت از حدود یک هزار واحد صنفی بازدید به عمل آمد.
وی گفت: متخلفان صنفی به پرداخت مبلغ دو میلیارد و 442 میلیون ریالی محکوم شدند.
اسماعیلی ادامه داد: عمده تخلفات اجرا شده در طول طرح نظارتی شامل گرانفروشی، کم فروشی و تقلب، عرضه خارج از شبکه، عدم درج قیمت وعدم صدور فاکتور بوده است.
وی گفت: در راستای اجرای برنامه های نظارتی و بازرسی ویژه طرح فاصله گذاری اجتماعی نیز اقدامات ارزشمندی صورت گرفت و لازم است از همکاری های خوب اصناف در موضوع تعطیل کردن بازار تقدیر شود.
مدیر اداره صمت خاش گفت: در ایام ماه مبارک رمضان نیز پایش و کنترل بازار و نظارت بر قیمت ها و برنامه تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم را در دستور کار داریم و قطعا در این مدت نیز با متخلفان صنفی با قاطعیت برخورد خواهد شد.
امتهای پیام
منبع: خبرگزاری ایسناabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.
dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!