مقاله: رفع تلخی لیمو عمانی به 3 روش آسان
به گزارش هیو بلاگ، یکی دیگر از روش های دریافت تلخی لیمو عمانی، جوشاندن آن در آب برای چند دقیقه و دور ریختن آب آن است. پس از این کار می توانید از لیمو های جوشیده شده در غذا بهره ببرید.
با استفاده از روش های زیر می توانید تا حد زیادی مانع از ورود تلخی لیمو عمانی به غذا شوید:
از آنجایی که درصد بالای از تلخی لیمو عمانی به تخم های آن مربوط می گردد، بنابراین برای جلوگیری از تلخ شدن غذا بهتر از قبل از استفاده از لیمو عمانی، تخم هسته های آن ها خارج گردد. برای این کار لیمو عمانی را شکسته و سپس با چاقو تخم های آن را خارج کنید.
علاوه بر استفاده از لیمو عمانی به صورت کامل و درسته، از پودر آن نیز به عنوان یکی از ادویه های پر استفاده در بعضی از غذا های ایرانی استفاده می گردد. در صورت تمایل به استفاده از لیمو عمانی بهتر است با روش های ذکر شده در این مطلب، تلخی آن تا حد زیادی گرفته گردد. دریافت تلخی پوست پرتقال نیز مانند لیمو امانی یکی از دغدغه های مهم خانم های خانه دار است و باید با اصول آن نیز آشنا باشید. اگر شما نیز تجربه یا روشی خاص در این زمینه سراغ دارید لطفاً آن را با مخاطبان خبرنگاران در میان بگذارید.
منبع مقاله: رفع تلخی لیمو عمانی به 3 روش آسان