طرز تهیه کوفته کباب اصیل یزدی

به گزارش هیو بلاگ، این یک غذای اصیل یزدیه که خیلیم خوشمزه است. پیشنهاد میدم امتحانش کنید.

طرز تهیه کوفته کباب اصیل یزدی

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.

مواد لازم

برنج 2 پیمانه

آرد نخود 1 پیمانه

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز 3 عدد

تخم مرغ 1 عدد

رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذا خوری

نمک 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

برنج را به مدت3-4ساعت خیس کنید.

سپس با گوشت چرخ کرده، آرد نخود، تخم مرغ، دو پیاز رنده شده و نمک مخلوط کنید و یه ساعت داخل یخچال بگذارید.

مواد رو مانند کتلت دونه دونه سرخ کنید و بعد کف یک قابلمه بزرگ بچیندشون.

یدونه پیاز کوچیک رو سرخ کرده، رب گوجه رو بهش اضافه کنید و تفتش بدید. این مواد رو به همراه آب روی کوفته کباب بریزید. (مقدار آب باید جوری باشه که با ردیف رویی کوفته کبابا مماس بشه.)

بعد از اینکه جوش اومد، حرارتو کم میکنیم البته جوری که کمی قل بخوره و اجازه بدید تا آبش تموم بشه. میتونید بعد از اینکه یکم قل خورد آبشو بچشید و اگه دوست دارید کمی نمک اضافه کنید.

سایر نکات

1-مواد نه باید خیلی سفت باشه نه خیلی شل؛ تقریبا مثل مایه کتلت. اگه شل بود یکم ارد نخود اضافه میکنیم. اگه سفت بود دستمونو خیس میکنیم چند بار و مواد ورز میدیم تا حدود یک قاشق غذاخوری آب قاطی مواد بشه.

2-سعی کنید قابلمه ای بردارید که بعد از چیندن کوفته کباب ها داخل اون، بیشتر از دو ردیف نشه.

3-در اصل این غذای یزدی به جای رب با سرکه و شیره درست میشده (ولی امروزه با رب هم درست میکنن)، به این صورت که به جای پیاز داغ و رب گوجه، نعنا داغ (یه ق غ خ زردچوبه و سه تا ق غ خ نعنا) رو به همراه یه لیوان سرکه، نصفی لیوان شکر و آب می ریزیم روی کوفته کباب هایی که از قبل داخل قابلمه چیدیم. اگه غذای ترش و شیرین میپسندین این مدلیش را هم امتحان کنید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

سازمان میراث فرهنگی: سازمان میراث فرهنگی، با وبسایت مجموعه میراث فرهنگی ایران همراه باشید.

منبع: گردشبان
انتشار: 8 مهر 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: heevblog.ir شناسه مطلب: 8415

به "طرز تهیه کوفته کباب اصیل یزدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته کباب اصیل یزدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید