طرز تهیه آبگوشت مرغ با رب ساده خیلی خوشمزه

به گزارش هیو بلاگ، آبگوشت مرغ با رب، غذایی ساده، مغذی و پرطرفدار است که به سادگی و با مواد اولیه در دسترس می توانید آن را تهیه کنید. این غذا طعمی دلچسب و سنتی دارد و برای روزهای سرد زمستان و یا زمانی که در پی یک غذای مقوی و سیرکننده هستید، انتخابی عالی است. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه آبگوشت مرغ مجلسی را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه آبگوشت مرغ با رب ساده را آنالیز خواهیم کرد. همراه ما باشید تا تهیه این غذا را به شکل مرحله به مرحله بیاموزید.

طرز تهیه آبگوشت مرغ با رب ساده خیلی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه آبگوشت مرغ با رب ساده

  • لپه 200 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • مرغ 3-4 تکه
  • سیب زمینی 2-3 عدد
  • لیمو عمانی 1 عدد
  • رب 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت مرغ با رب ساده

1. تفت دادن پیاز و لپه

اولین مرحله از طرز تهیه آبگوشت مرغ با رب ساده این است که پیاز را نگینی خرد کنید و در میزانی روغن تفت دهید تا طلایی گردد بعد میزانی زردچوبه به آن اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت هم لپه را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

نکته: حتما لپه را قبل از پخت در آب بخیسانید تا نفخش گرفته گردد. اگر لپه را از قبل خیس نکرده اید، می توانید آن را به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در آب جوش بپزید تا نفخ آن گرفته گردد.

2. اضافه کردن مرغ و آب

اکنون در یک ماهیتابه میزانی روغن بریزید و تکه های مرغ را داخلش تفت دهید تا رنگشان خوب طلایی گردد. بعد مرغ را به قابلمه پیاز و لپه اضافه کنید و در نهایت آب بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا آبگوشت به مدت یک ساعت تا یک ساعت ونیم یا تا زمانی که مرغ و لپه پخته شوند، بپزد.

3. پخت نهایی آبگوشت مرغ

در 30 دقیقه آخر پخت، سیب زمینی ها را که پوست کنده اید به شکل کامل به همراه لیمو عمانی و نمک و ادویه مدنظرتان به قابلمه اضافه کنید و بعد در یک ماهیتابه رب را در کمی روغن تفت دهید تا خامی آن گرفته گردد. در نهایت هم رب را به قابلمه آبگوشت مرغ اضافه کنید و اجازه دهید آبگوشت شما بپزد و جا بیافتد.

نکته: می توانید از زعفران، هل و سایر ادویه های دلخواه خود هم در این غذا بهره ببرید. البته اضافه کردن جعفری خشک یا گشنیز یا حتی مرزه خشک هم به این غذا، به بهتر شدن طعمش یاری می نماید.

نکته: برای طعم ترش تر می توانید از آبغوره به جای لیمو عمانی بهره ببرید.

نکات تکمیلی برای تهیه آبگوشت مرغ

تهیه و پخت آبگوشت مرغ درست مثل طرز تهیه آبگوشت ساده است. اما بهتر است برای تهیه بهتر آن نکات و فوت وفن هایش را با جزییات بدانید و رعایت کنید.

نکاتی برای انتخاب مرغ مناسب آبگوشت

برای پخت آبگوشت مرغ با رب می توانید از مرغ کامل، ران مرغ یا سینه مرغ بهره ببرید. اما اگر از مرغ کامل استفاده می کنید، بهتر است از مرغی بهره ببرید که چربی به میزان کافی داشته باشد تا آبگوشت شما طعم و مزه بهتری پیدا کند.

بعلاوه می توانید از ران مرغ یا سینه مرغ بدون پوست و استخوان بهره ببرید. در این صورت، ممکن است لازم باشد به آبگوشت کمی روغن اضافه کنید تا طعم و مزه بهتری داشته باشد.

استفاده از آب قلم یا عصاره مرغ به جای آب

برای خوشمزه تر شدن آبگوشت مرغ می توانید از آب قلم یا عصاره مرغ به جای آب معمولی در پخت آبگوشت بهره ببرید تا طعم و مزه بهتری داشته باشد.

استفاده از آبلیمو ممنوع!

در تهیه آبگوشت مرغ، اگر دوست دارید آبگوشت شما ترش تر باشد به هیچ وجه از آبلیمو استفاده نکنید چون غذای شما طعمی شبیه سوپ خواهد گرفت پس بهتر است به جای آبلیمو از آبغوره بهره ببرید.

استفاده از انواع حبوبات برای تهیه آبگوشت مرغ

اگر دوست دارید که غذای تان پر وپیمان تر باشد می توانید انواع حبوبات را به این غذا اضافه کنید. یکی از مجذوب کننده ترین حبوبات برای آبگوشت گندم است درست مثل طرز تهیه آبگوشت گندم که بسیار خوشمزه است. یا حتی از فقط از نخود بهره ببرید، درست مثل طرز تهیه آبگوشت نخود تبریزی که قبلا در کتاب کاله آموزش داده بودیم.

پخت آبگوشت در زودپز

آبگوشت مرغ را هم می توانید درست مثل طرز تهیه آبگوشت سنتی در زودپز، با زودپز بپزید تا سریع تر آماده گردد.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 10 تیر 1403 بروزرسانی: 10 تیر 1403 گردآورنده: heevblog.ir شناسه مطلب: 14566

به "طرز تهیه آبگوشت مرغ با رب ساده خیلی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آبگوشت مرغ با رب ساده خیلی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید