دانش بنیان ها سیستمی نوین طراحی کردند که آلایندگی حامل های انرژی را کاهش می دهد

به گزارش هیو بلاگ، یک شرکت دانش بنیان توانست سیستم سولفورزدایی مواد هیدروکربنی به روش نوین کاتالیستی را در مقیاس صنعتی راه اندازی کند.

دانش بنیان ها سیستمی نوین طراحی کردند که آلایندگی حامل های انرژی را کاهش می دهد

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرنگاران به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، هادی نصیری مدیر عامل شرکت دانش بنیان مبتکران پترو پژوه سپاهان گفت: در این شرکت طراحی، ساخت و راه اندازی سیستم سولفورزدایی مواد هیدروکربنی به روش نوینODS کاتالیستی در مقیاس صنعتی انجام می گیرد. این شرکت پیروز شد تا این کارخانه سولفورزدایی از نفت و میعانات گازی را راه اندازی کند و تا کنون چندین واحد دیگر نیز در شهرهای مختلف احداث شده است.

وی ادامه داد: از نظر قیمت این شرکت دانش بنیان توانسته است فاصله خود را با رقبای خارجی حفظ کند و محصول خود را علی رغم کیفیت خوب با نرخ کمتری به مشتری عرضه کند. در پروژه اخیر که توسط این شرکت راه اندازی شد، حلال وایت اسپریت بسیار با کیفت، با سولفور 16 پی پی ام فراوری شد که با توجه به کیفیت کار جوانان و مهندسان ایرانی، از سوی مسئولین این بخش مورد استقبال نهاده شد. با توجه به آمارهایی که داریم، قیمت احداث این کارخانه توسط این شرکت دانش بنیان، حدود یک چهارم قیمت پیشنهادی دیگر رقبا بوده است.

نصیری در شرح کارایی های این محصول، اضافه نمود: همانطور که می دانیم کاهش سولفور مواد هیدروکربنی در حامل های انرژی سبب کاهش آلودگی محیط زیست و همچنین افزایش گرید مواد سوختی و به طبع آن افزایش قیمت می گردد. حاصل تجربه و تحقیق متخصصین این شرکت، استفاده از روش ODS کاتالیستی است که یکی از نوین ترین و کارآمد ترین روش های سولفورگیری است. سیستم سولفور زدایی ابداعی به گونه ای طراحی شده است که برای انواع نفتا، میعانات گازی، گازوییل، روغن و مازوت مناسب بوده و میزان سولفور را به صورت قابل توجه کاهش می دهد.

مدیر عامل شرکت مبتکران پترو پژوه سپاهان همچنین بیان نمود: سرمایه گذاران حوزه صنعت نفت و پتروشیمی و پالایشگاه ها از جمله مصرف کنندگان عمده این محصول محسوب می شوند. شرکت دانش بنیان مبتکران پترو یک شرکت فنی مهندسی در زمینه نفت و گاز و پتروشیمی واقع در اصفهان است و اعضاء این گروه از نخبگان دانشگاهی کشور هستند.

نصیری در شرح فعالیت های شرکت اضافه نمود: این واحد دانش بنیان، فعالیت خود را با تأسیس واحدهای کوچک شیمیایی در سال 1386 شروع کرد و تا به امروز بیش از 30 پروژه صنعتی را با پیروزیت به انجام رسانده است. فعالیت های این شرکت کلیه خدمات مهندسی در حوزه فرآیندهای شیمیایی و نفتی از جمله طراحی، ساخت تجهیزات، نصب و راه اندازی را شامل می گردد.

وی ضمن تاکید بر لزوم برنامه ریزی برای گسترش فعالیت در شرکت های دانش بنیان، گفت: گسترش صادرات این فناوری به کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله عمان و قطر، احداث واحد های سولفورزدایی در پالایشگاه های کشور جهت کاهش سولفور مواد هیدروکربنی سنگین به عددهای بسیار پایین و تحقیق و توسعه در زمینه واحد سولفورزدایی مازوت از جمله برنامه های کاری است که این شرکت برای تحقق آنها کوشش خواهد نمود.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 20 خرداد 1400 بروزرسانی: 20 خرداد 1400 گردآورنده: heevblog.ir شناسه مطلب: 8206

به "دانش بنیان ها سیستمی نوین طراحی کردند که آلایندگی حامل های انرژی را کاهش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دانش بنیان ها سیستمی نوین طراحی کردند که آلایندگی حامل های انرژی را کاهش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید