حمایت از پژوهشگران در ورود به صنعت لاستیک سازی
به گزارش هیو بلاگ، به گزارش خبرنگاران، دکتر ایمان افتخاری امروز در نشست خبری آیین رونمایی از نخستین فراخوان حمایت از طرح های پسا دکتری فناورانه گفت: طی یک سال اخیر موضوعات حمایت از فارغ التحصیلان جوان و ارتباط دانشگاه با صنعت را مد نظر قرار داده ایم.

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران گفت: یکی از مسائل جدی کشور، عدم مشارکت پژوهشگران با مسایل و چالش های جدی به صنعت است و بسیاری از نهادهای کشور یا این چالش روبرو هستند.
وی با تاکید بر اینکه به همین دلیل برنامه پسادکتری فناورانه را اجرایی کردیم، بیان نمود: در گذشته بالغ بر 250نفر از این برنامه بهره مند شدند. در عین حال برنامه های دیگری با بنیاد ملی نخبگان و 13دانشکاه برتر اجرایی کردیم.
وی با اشاره به جزئیات برنامه پسا فناورانه گفت: مسائلی که به عنوان چالش صنایع مطرح می گردد باید مسایل واقعی باشند که با آن درگیر هستند؛ بر این اساس در قالب این برنامه چالشهای صنایع در قالب فراخوانی مطرح می گردد و طرح های پژوهشی محققان نیز در راستای این مسایل ارایه می شوند.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران خاطر نشان کرد: طرح های ارسالی به مراجع صنعتی، ارسال می گردد و در صورت پذیرش کاربردی خواهند شد.
وی مطرح نمود: اجرایی چنین طرحی نیازمند همت جدی داشت که ما در این زمینه اقدام کردیم.
به گفته افتخاری، در حال حاضر همکاری با یکی از شرکت های فعال در حوزه لاستیک سازی را شروع کردیم.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران اضافه نمود:بر اساس این همکاری ها از سوی این گروه صنعتی 60فراخوان تهیه شده و اقدام به جذب طرح های پسا فناورانه خواهد شد.
وی ادامه داد: این طرح ها در سامانه ای ثبت می شوند تا در مراحل ارزیابی قرار بگیرد. با این اقدام فضای مناسبی برای همکاری صنعت و دانشگاه شکل می گیرد.
افتخاری مطرح نمود: برنامه پسا دکتری فناورانه بر اساس استاندارد های صندوق و طرف مقابل اجرایی می گردد و بر اساس آن بسته های مالی36تا60میلیون تومانی برای هر طرح فناورانه در طول یکسال در نظر گرفته شده است.
به گفته وی از میان 60پروپوزال ارایه شده در طرح پسا دکتری فناورانه 30پروپوزال پس از داوری مورد پذیرش قرار میگیرد ضمن آنکه مالکیت فکری این طرح ها در اختیار شرکت قرار می گیرد.
به گزارش خبرنگاران، همچنین در این مراسم تفاهم نامه همکاری برای پشتیبانی از پژوهشگران دوره پسا دکتری میان ایمان افتخاری رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت و نماینده صنعت لاستیک سازی امضاء شد.
بهره گیری از توانمندی های دانش آموختگان برتر مقطع دکتری تخصصی برای حل مسائل صنعت تایر، حمایت از توسعه پژوهش های علمی اولویت دار و تقاضا محور با همکاری دانش آموختگان برتر مقطع دکتری تخصصی، بسترسازی برای گسترش چرخه علم و فناوری و زیرساخت های انسانی پژوهش در کشور و هم افزایی ظرفیت های گروه شاخص و صندوق برای توسعه حمایت از کارآفرینی و مهارت افزایی دانش آموختگان برتر مقطع دکتری تخصصی از اهداف این تفاهم نامه است.
منبع: خبرگزاری مهرabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.
dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!