اعتصاب بازیکنان نفت مسجدسلیمان به روز دوم کشید، وعده شاگردان تارتار عملی می گردد؟

به گزارش هیو بلاگ، بازیکنان تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان در دو جلسه تمرینی اخیر این تیم حاضر نشده اند تا احتمال غیبت این تیم مقابل تراکتور تبریز عملی گردد.

اعتصاب بازیکنان نفت مسجدسلیمان به روز دوم کشید، وعده شاگردان تارتار عملی می گردد؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرنگاران، مسائل اقتصادی باشگاه نفت مسجدسلیمان به اوج خود رسیده و بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه هم تهدید نموده اند که در ملاقات روز سه شنبه این تیم مقابل تراکتور تبریز، در مرحله نیمه نهایی جام حذفی شرکت نخواهند کرد.

نفتی ها که روز گذشته (آدینه) در تمرینات تیم خود شرکت نکردند، امروز هم حاضر به تمرین نشدند تا اعتصاب آنها به روز دوم کشیده گردد. این موضوع نشان می دهد بعید نیست تهدید شاگردان مهدی تارتار عملی گردد.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 3 مهر 1400 بروزرسانی: 3 مهر 1400 گردآورنده: heevblog.ir شناسه مطلب: 4967

به "اعتصاب بازیکنان نفت مسجدسلیمان به روز دوم کشید، وعده شاگردان تارتار عملی می گردد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اعتصاب بازیکنان نفت مسجدسلیمان به روز دوم کشید، وعده شاگردان تارتار عملی می گردد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید