اسنک مرغ؛ عصرانه خوشمزه پاییزی

به گزارش هیو بلاگ، اسنک مرغ همراه با قارچ و نان تست، از میان وعده های پرطرفدار در میان بچه ها و نوجوانان محسوب می شود.

اسنک مرغ؛ عصرانه خوشمزه پاییزی

اسنک یک میان وعده مناسب و یا یک شام سبک با طرز تهیه آسان و سریع است؛ همچنین می توان آن را به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و آسان در دورهمی ها و مهمانی ها سرو کرد. طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ را در خبرنگاران بخوانید.

مواد لازم

  • فیله مرغ 300 گرم
  • قارچ 200 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • نان تست 8 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • پنیر پیتزا یا گودا و روغن مایع به میزان لازم
  • نمک و فلفل، سس کچاپ به مقدار لازم

طرز تهیه اسنک مرغ

  • سینه یا فیله مرغ را به صورت نوارهای باریک برش بزنید. پیاز را نگینی و ریز خرد کنید. فلفل دلمه ای را نیز به شکل مکعب های کوچک خرد و ریز کنید.
  • یک تابه را روی حرارت بگذارید. مقداری روغن مایع در تابه بریزید. اجازه دهید روغن کاملا داغ شود. حالا پیازهای خرد شده را در تابه بریزید تا خوب تفت بخورند.
  • وقتی پیاز سبک و نرم شد، نمک، فلفل و ادویه اسنک مرغ مانند آویشن را اضافه کرده و با هم خوب مخلوط کنید. سپس مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
  • فلفل دلمه ای خرد شده را به مواد تابه اضافه کنید. قارچ را به صورت حلقه ای برش بزنید و به مواد بیفزایید. در حدی تفت دهید که آب قارچ کشیده شود.
  • در این مرحله از تهیه اسنک مرغ و قارچ باید تابه را از روی حرارت بردارید. در صورتی که از دستگاه ساندویچ ساز استفاده می کنید، با کمی روغن سطح آن را چرب کنید. نان تست را آماده کنید. می توانید دور نان را برش بزنید. حالا نان تست را داخل ساندویچ ساز بگذارید.
  • روی هر تکه نان را با یک قاشق غذاخوری سس کچاپ مرطوب کنید. یک ورقه پنیر روی نان بگذارید. یک تا دو قاشق غذاخوری از مخلوط مرغی که آماده کرده اید را در مرکز نان بگذارید و کمی پخش کنید. حالا روی مخلوط مرغ را با یک ورقه دیگر پنیر پیتزا یا گودا بپوشانید. یک نان تست دیگر روی تمام ساندویچ ها بگذارید. و اسنک را در دستگاه ساندویچ ساز به مدت سه تا 6 دقیقه قرار دهید.
  • اگر برای اسنک مرغ و قارچ دستگاه ساندویچ ساز ندارید، تابه ای بزرگ را کمی چرب کنید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. اسنک را درون آن بگذارید و قابلمه کوچک را به همراه یک جسم سنگین روی اسنک بگذارید تا سرخ شده و بهم بچسبد. با این روش پنیر درون ساندویچ هم بهتر ذوب می شود. حالا اسنک را بچرخانید تا طرف دیگرش نیز سرخ شود. اگر نیاز بود دوباره تابه را چرب کنید تا اسنک خوب سرخ شود.

نکات پخت اسنک مرغ

  • یک طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ گونه رژیمی تر آن است که میزان پنیر و سس باید کمتر شود. همچنین می توانید به جای مرغ سرخ شده، از مرغ پخته استفاده کنید. در این روش باید مرغ را با یک عدد پیاز بپزید. سپس گوشت آن را ریش ریش کنید.
  • به جای مرطوب کردن نان با سس کچاپ می توانید هنگام سرخ کردن مواد ساندویچ، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده و با آن تفت دهید.
  • برای تهیه اسنک مرغ و سبزیجات می توانید از سبزیجات مختلفی مثل جعفری، اسفناج و … نیز استفاده کنید. در هر اسنک حدودا یک مشت برگ سبزی تازه کافی است.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع میان وعده پوکورا؛ غذای اصیل بوشهری را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 24 آبان 1399 بروزرسانی: 24 آبان 1399 گردآورنده: heevblog.ir شناسه مطلب: 5663

به "اسنک مرغ؛ عصرانه خوشمزه پاییزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اسنک مرغ؛ عصرانه خوشمزه پاییزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید