آشنایی با یک نوشیدنی سنتی ایرانی
به گزارش هیو بلاگ، در این مطلب دستورالعمل تهیه یک نوشیدنی شیرینِ سنتی ایرانی به نام خوشاب را به شما عزیزان آموزش داده ایم.
به گزارش ، خوشاب یک نوشیدنی شیرینِ سنتی ایرانی است که از پخته شدن و جوشاندن میوه هایی نظیر انجیر، آلبالو، زردآلو، انگور بدست می آید و با کمی قند شیرین می گردد. به اختصار می توان گفت خوشاب مربای رقیق شده از میوه های تازه یا خشک شده است. در لغت نامه دهخدا خوشاب چنین معنی شده است: آبی که در آن انگور و انجیر و آلوبالو و گوجه و زردآلوی پخته باشند و با کمی قند شیرین نموده و بنوشند.
در آشپزی غیر ایرانی خوشاب را می توان معادل کمپوت دانست. برای تهیه ساده خوشاب می توان مقداری برگه خشکباری میوه را در آب خیسانده و بجوشانید و با اضافه نموده شکر شربت خوشاب بدست می آید. از معروف ترین انواع خوشاب در نواحی مختلف ایران می توان به: خوشاب آلبالو، خوشاب ریواس، خوشاب زردآلو و خوشاب انجیر اشاره نمود.
منبع: فولد کالتور
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
سازمان میراث فرهنگی: سازمان میراث فرهنگی، با وبسایت مجموعه میراث فرهنگی ایران همراه باشید.