لی لی گلستان: نمایشگاه 100 اثر، 100 هنر حضوری برگزار می گردد
به گزارش هیو بلاگ، مدیر گالری گلستان با بیان اینکه نمایشگاه 100 اثر، 100 هنرمند اولین نمایشگاه حضوری این گالری بعد از چند ماه تعطیلی است، اظهار کرد که این نمایشگاه در مرداد ماه به صورت حضوری برگزار می گردد؛ البته همچنان برگزاری نمایشگاه آنلاین را ادامه می دهیم.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، لی لی گلستان ـ مدیر گالری گلستان درباره برگزاری نمایشگاه 100 اثر، 100 هنرمند به عنوان اولین نمایشگاه حضوری گالری گلستان بعد از چند ماه تعطیلی به دلیل پیشگیری از شیوع هرچه بیشتر ویروس کرونا در کشور، اظهار کرد: این نمایشگاه قرار است از سوم تا 30 مردادماه برگزار گردد. ما از اسفندماه تا به امروز تعطیل بوده ایم و این اولین نمایشگاهی است که قرار است بعد از تعطیلی چند ماهه، در گالری گلستان برگزار گردد که امیدوارم کرونا مانع کار نگردد و نمایشگاه با استقبال خوبی روبرو گردد.
او یادآور شد: هم اکنون فعلا در مرحله ارسال آثار هستیم؛ قرار است هنرمندان از شهرستان آثارشان را ایمیل نمایند و هنرمندان در تهران نیز آثارشان را در قالب سی دی به گالری بیاورند. هر هنرمند پنج اثر ارسال می نماید و انتخاب آثار نیز بر عهده خودم است.
مدیر گالری گلستان درباره فرآیند برگزاری نمایشگاه 100 اثر، 100 هنرمند گفت: از میان پنج آثار ارسالی هنرمند، یک اثر انتخاب می گردد که در صورت فروش اثر بعدی او جایگزین می گردد. در نتیجه می توان گفت که در صورت فروش خوب آثار، این نمایشگاه هر چند روز یک بار تغییر می نماید.
گلستان همچنین درباره تجربه برگزاری نمایشگاه های هنری آنلاین، بیان نمود: من از تجربه برگزاری نمایشگاه های هنری به صورت آنلاین بسیار راضی بودم و حتما این جریان را ادامه می دهم و تصمیمی دارم از این پس آثار بعضی از هنرمندان جوان را به صورت آنلاین به نمایش بگذاریم.
منبع: همشهری آنلاینمجله آی سیب: مجله آی سیب | مجله فناوری های جدید، رایانه ها، موبایل ها و کجت های هوشمند
مجله بیزبینگ: مجله بیزبینگ، مجله موفقیت در کارآفرینی و کسب و کار