فوت و فن تهیه خورشت کرفس؛ در مصرف آب در این خورشت صرفه جویی کنید!
به گزارش هیو بلاگ، اما واقعا چرا انقدر با خورشت کرفس ناسازگاریم؟ خورشت کرفس خوب و لذیذ نخورده ایم یا فوت و فن درست کردنش را بلد نیستیم؟
خورشت کرفس همیشه از آن غذا هایی بوده که به آن بی مهری شده است؛ این موج هم از توییتر فارسی شروع شد که بیشتر کاربر ها این خورشت را بدترین غذا می دانستند؛ تا جایی که یک کاربر در توضیح طرز تهیه خورشت کرفس نوشته بود: کرفس ها رو خرد کرده و تفت می دیم. پیاز ها رو تفت می دیم و سپس کرفس و سبزی خورش کرفس را به آن اضافه می کنیم.
گوشت را خرد کرده و با سیر و فلفل و روغن زیتون مزه دار می کنیم و سپس به سیخ می کشیم. سیخ ها رو می گذاریم روی ذغال. موادی که اول درست کردیم رو می ریزیم دور.، اما واقعا چرا انقدر با خورشت کرفس ناسازگاریم؟ خورشت کرفس خوب و لذیذ نخورده ایم یا فوت و فن درست کردنش را بلد نیستیم؟
انتخاب کرفس و نعنا
در مرحله اول باید دقت کنیم کرفسی که انتخاب می کنیم چه سایزی دارد. از انتخاب کرفس های بسیار بلند و کلفت دوری کنید و کرفس های نازک و ترد را انتخاب کنید.
سپس بعد از شست وشو آن را در میزان های یکسان برش دهید. سپس نعنا و جعفری و برگ کرفس را خرد کنید و با میزانی روغن همراه با ساقه ها تفت دهید.
نکته مهم: توجه داشته باشید که سبزی های این خورش باید بعد از شستن به طور کامل خشک شوند و بعد آن ها را خرد کنید در غیر این صورت سبزی ها در هنگام طبخ له می شوند.
چه گوشتی انتخاب کنیم؟
ترجیحا از گوشت تکه ای و استخوان دار استفاده کنید. هرچه گوشت تازه تر باشد، خورشت لذیذتر خواهد بود. گوشت را هم با پیاز فراوان تفت دهید تا سفیدرنگ شود و تا مرحله آخر پخت به گوشت نمک نزنید؛ زیرا در این حالت گوشت پخته نمی شود.
در ریختن آب صرفه جویی کنید!
از آنجایی که کرفس آب دار است و در مرحله پخت آب پس می دهد، آب زیاد داخل قابلمه نریزید. هرچقد خورشت کرفس، کم آّ ب تر باشد طعم و مزه بهتری خواهد داشت.
نکته مهم: چاشنی خورش کرفس معمولا آبلیمو است، اما از آبغوره نیز استفاده میشود. همچنین برخی از لیمو عمانی در خورشت کرفس استفاده می کنند.
نکته مهم: اگر از زودپز استفاده کنید قطعا خورشت جا افتاده تری خواهید داشت.
نکته مهم: برای جا افتادن و خوشمزه تر شدن خورشت باید حرارت را کم کنید تا خورشت به آرامی بپزد.
منبع: فرارو