دایی: تصمیمی برای بازگشت به فوتبال ندارم، امیدوارم رئیس جدید فدراسیون اشتباهات قبلی ها را تکرار نکند

به گزارش هیو بلاگ، وهستان یک آرامش عجیبی به من می دهد و طبیعت زیبایی با برف در اینجا وجود دارد. دوستان خوبی هم اینجا هستند و نمی گذارند حوصله آدم سر برود.

دایی: تصمیمی برای بازگشت به فوتبال ندارم، امیدوارم رئیس جدید فدراسیون اشتباهات قبلی ها را تکرار نکند

علی دایی در حاشیه حضورش در پیست اسکی دربندسر در خصوص بازگشت به فوتبال و ریاست جدید فدراسیون فوتبال صحبت کرد.

علی دایی در گفت و گو با فارس در خصوص حضورش در پیست اسکی دربندرسر گفت: من افتخار این را دارم که این موقع های سال به خاطر دخترم به این پیست می آیم. اینجا دوستان خوبی دارم و معمولا شنبه ها و یکشنبه ها به اینجا می آیم. کوهستان یک آرامش عجیبی به من می دهد و طبیعت زیبایی با برف در اینجا وجود دارد. دوستان خوبی هم اینجا هستند و نمی گذارند حوصله آدم سر برود.

وی در خصوص اینکه آیا به فوتبال بازمی گردد، ادامه داد: نه من فعلا چنین تصمیمی ندارم، این مدت که از فوتبال دور بودم آرامش خوبی در زندگی شخصی ام بدست آورده ام به همین دلیل به هیچ عنوان الان فکر بازگشت به فوتبال ایران را در ذهن ندارم.

دایی در خصوص شرایط فوتبال ایران و تغییرات در فدراسیون فوتبال گفت: آرزو می کنم که مسئولین جدیدی که به سمت ریاست فدراسیون رسیده اند خوب کار کنند و اشتباهات مسئولان قبلی را تکرار نکنند. امیدوار باعث شوند تا فوتبال ایران پیشرفت کند.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

سازمان میراث فرهنگی: سازمان میراث فرهنگی، با وبسایت مجموعه میراث فرهنگی ایران همراه باشید.

منبع: عصر ایران
انتشار: 8 مهر 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: heevblog.ir شناسه مطلب: 7414

به "دایی: تصمیمی برای بازگشت به فوتبال ندارم، امیدوارم رئیس جدید فدراسیون اشتباهات قبلی ها را تکرار نکند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دایی: تصمیمی برای بازگشت به فوتبال ندارم، امیدوارم رئیس جدید فدراسیون اشتباهات قبلی ها را تکرار نکند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید