انتقاد سازمان بهداشت جهانی از ناکافی بودن اطلاعات کرونا در کشورهای خاورمیانه
به گزارش هیو بلاگ، مدیر منطقه شرق مدیترانه در سازمان بهداشت جهانی از کشورهای خاورمیانه درخواست کرد درخصوص آمار مبتلایان و جان باختگان در اثر ابتلا به ویروس کرونا اطلاعات کافی در اختیار این سازمان قرار دهند.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، سازمان بهداشت جهانی روز چهارشنبه اعلام نمود کشورهای خاورمیانه باید اطلاعات بیشتری در مورد موارد ابتلا به ویروس کرونا ارائه نمایند.
به نوشته خبرگزاری رویترز، احمد المنظری مدیر منطقه شرق مدیترانه در سازمان بهداشت جهانی گفت، رویکرد منطقه ای در قبال مبارزه با ویروس کرونا نامتناسب است و باید کوشش بیشتری در این زمینه صورت گیرد.
وی در یک کنفرانس ویدئویی با خبرنگاران گفت، تقویت دسترسی به اطلاعات به سازمان بهداشت جهانی این اجازه را می دهد که شیوع ویروس کرونا را با دقت ردیابی کند و اقدامات عمومی لازم را با سرعت بیشتری به کار بگیرد.
المنظری گفت: متأسفانه حتی امروز که شرایط بحرانی شده است، اطلاعات مربوط به ویروس کرونا به شکلی ناکافی توسط بعضی کشورها به سازمان بهداشت جهانی مخابره می گردد.
وی اضافه کرد سازمان بهداشت جهانی در راستای پایش، افزایش تست های کرونا و حمایت از خانواده هایی که از بیمار مبتلا به کووید-19 مراقبت می نمایند یا تحت قرنطینه قرار دارند تلا ش های متعددی انجام داده است.
المنظری گفت: اما کوشش بیشتری باید انجام گردد. در بسیاری از کشورها هنوز زمان برای شتاب بخشیدن به کوشش ها وجود دارد.
به جز ایران که آمار مشخصی درباره مبتلایان و قربانیان ارائه می نماید، در دیگر کشورهای خاورمیانه که آمار پایینی را اعلام نموده اند این نگرانی وجود دارد که شمار واقعی مبتلایان بسیار بیشتر باشد.
چند روز پیش حساب کاربری دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت در مدیترانه شرقی در توئیتر نوشت: نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در ایران از ایجاد مراکز درمانی برای پذیرش مبتلایان رو به بهبود کووید-19 و مبتلایان خفیف در مواقع لزوم تحت تأثیر نهاده شد.
این سازمان بیان داشت ایران، علی رغم کمبود تجهیزات نهایت کوشش خودش را برای مبارزه با کرونا به کار بسته است.
ق
منبع: خبرگزاری فارسمجله آی سیب: مجله آی سیب | مجله فناوری های جدید، رایانه ها، موبایل ها و کجت های هوشمند
مجله بیزبینگ: مجله بیزبینگ، مجله موفقیت در کارآفرینی و کسب و کار