سبزی که عطرش هوش از سر می برد
به گزارش هیو بلاگ، نعناع سبز در درمان بعضی مسائل جسمی و بهداشتی استفاده می گردد و پژوهش های علمی فواید این گیاه دارویی را تایید نموده اند.

به گزارش خبرنگاران از خبرنگاران، نعناع سبز از دیرباز برای درمان بعضی مسائل جسمی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گرفته است و پژوهش های علمی نیز فواید آن را اثبات نموده اند، چرا که سرشار از مواد غذایی مفید برای حفاظت از بدن در برابر بیماری ها و مفید در درمان بیماری های گوارشی و تسکین دردهاست.
در این گزارش به بیان فواید نعناع سبز می پردازیم.
کاهش مسائل مربوط به سوء هاضمه
نعناع یکی از گیاهان بسیار خوب برای رهایی از درد های ناشی از سوء هاضمه و یکی از مسائل رایج گوارشی است؛ بسیاری از پژوهش ها ثابت نموده اند که نعناع می تواند سرعت حرکت غذا را در معده افزایش دهد و از عوارض ابتلا به سوء هاضمه بکاهد.
علاوه بر این نعناع برای کاهش عوارض سندروم روده تحریک پذیر بسیار مفید است؛ نعناع حاوی ترکیبات منتول است و به شل شدن عضلات دستگاه گوارش و کاهش درد های سندروم روده تحریک پذیر یاری می نماید.
رهایی از درد ها
نعناع سبز حاوی عناصری مهم برای یاری به تسکین درد ها به ویژه درد های مرتبط با معده، دستگاه گوارش و درد های عضلانی است، کما اینکه از سردرد، اختلالات اعصاب و درد های ناشی از دوره قاعدگی می کاهد.
کاهش بیماری های تنفسی
نعنای سبز برای کاهش عوارض بیماری های تنفسی بسیار مفید است و موجب کاهش گرفتگی بینی، ریه ها و نای می گردد و به درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا یاری می نماید. علاوه بر این از عوارض بیماری آسم می کاهد و به خاطر خاصیت ضدالتهابی که دارد، نقشی اساسی در کاهش سرفه و رهایی از بلغم ایفا می نماید.
بهبود عملکرد مغز
براساس پژوهش هایی که وبسایت health line منتشر نموده است، خوردن یا استنشاق نعناع سبز عملکرد مغز و حافظه را تقویت می نماید و مانع از ابتلا به آلزایمر و فراموشی می گردد.
کاهش فشار خون بالا
نعناع سبز حاوی عنصر پتاسیم بوده که برای ایجاد توازن مایعات در بدن بسیار مهم است؛ مصرف نعناع فشار خون را پایین می آورد و ضربات قلب را منظم می نماید و در آرام کردن عروق خونی نقش دارد.
محافظت در برابر اضطراب و استرس
برگ نعناع به آرامش و از بین بردن اضطراب، تنش و علائم افسردگی یاری می نماید و باعث افزایش فراوری سروتونین و احساس خوشبختی در فرد می گردد.
تقویت کننده سیستم ایمنی
نعناع سبز حاوی عناصر بسیاری مانند فسفر، کلسیم، ویتامین سی و ویتامین دی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن و حفاظت از بیماری مربوط به آن یاری می نماید.
رهایی از بوی بد دهان
جویدن برگ های تازه نعناع به رهایی از بوی بد دهان یاری می نماید و موجب خوشبویی دهان می گردد؛ اما با این وجود پژوهش های مختلف نشان می دهد که نعناع قابلیت ضدباکتریایی ندارد و فقط موجب خوشبویی دهان می گردد.
منبع: جام جم آنلاینabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.
dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!