انواع تب سنج و روش صحیح اندازه گیری تب
به گزارش هیو بلاگ، در این بسته انواع تب سنج و روش صحیح اندازه گیری تب را جمع آوری نموده ایم.
به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، یکی از علامت های بیماری کووید 19 تب بالا است که در مرحله اول با یک تب سنج میتوان تشخیص داد. دماسنج یا در واقع تب سنج انواع مختلفی دارد و بسته به نوع، روش های اندازه گیری صحیح به وسیله آنها نیز متفاوت است و میزان درجه ای که نشان می دهد ممکن است علائم کرونا داشته باشید نیز مختلف است؛ به طوری اگر میزان دمای بدن بالاتر از 38.5 درجه باشد، می تواند مشکوک به بیماری کرونا به شرط داشتن سایر علائم است.
اگر میزان دما در پیشانی 38.5 به بالا، زیر زبان 38.5 به بالا و در زیر بغل 37.8 به بالا تر باشد؛ یکی از علائم کووید 19 ایجاد شده است.
دماسنج جیوه ای
دماسنج را ضدعفونی و رو به پایین تکان بدهید تا جیوه حداقل تا سطح 35.3 درجه سانتیگراد پایین بیاید سپس آن را زیر بغل یا زیر زبان بیمار قرار دهید و بعد از سه دقیقه آن را بیرون بیاورید و سپس عدد روی تب سنج را بخوانید.
تب سنج نواری یا پلاستیکی
دماسنج را 60 ثانیه روی پیشانی قرار دهید و از روی تغییر خطوط و رنگ آن ها درجه حرارت را بخوانید. این تب سنج کاربرد آسانی دارد، ولی دقتش به اندازه سایر دماسنج ها نیست.
دماسنج دیجیتال لمسی
بسته به نوع طراحی این دماسنج ها را می توان در مقعد، زیر زبان، زیر بغل با گوش استفاده کرد. برای استفاده از این دما سنج ابتدا آن را تمیز و ضد عفونی کنید و سپس دست های خود را با آب گرم و صابون شستشو بدهید. پس از استفاده از دماسنج لمسی آن را حتما تمیز کنید و پنج دقیقه قبل از سنجش میزان دمای بدن نباید چیزی بخورد یا بنوشد.
دیجیتال غیر لمسی
این دماسنج ها به وسیله لیزر با کمی فاصله از سطح پیشانی ظرف یک تا سه ثانیه درجه حرارت بدن را نمایان می نماید.
تب سنج دیجیتال گوشی
این دماسنج از اشعه مادون قرمز برای اندازه گیری دمای بدن به وسیله مجرای گوش استفاده می نماید و نسبت به دیگر دماسنج های دیجیتال دقت بیشتری دارد. نوک دماسنج را درون کانال گوش قرار دهید. نتیجه اندازه گیری ظرف یک ثانیه به دست می آید.
منبع : باشگاه خبرنگاران
بازگشت به صفحه رسانه ها
منبع: خبرگزاری تسنیمbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
سازمان میراث فرهنگی: سازمان میراث فرهنگی، با وبسایت مجموعه میراث فرهنگی ایران همراه باشید.