قاتل جورج فلوید از زندان آزاد شد
به گزارش هیو بلاگ، رسانه های آمریکا گزارش داده اند افسر پلیسی که با گذاشتن زانوی خود روی گردن جورج فلوید باعث مرگ او شده بود به قید وثیقه از زندان آزاد شد.

طبق گزارش آسوشیتدپرس، این افسر سابق پلیس، صبح چهارشنبه (به وقت محلی) به قید وثیقه یک میلیون دلاری از بازداشتگاهی در ایالت مینه سوتا آزاد شده است.
درک شاوین 44 ساله از 31 مه سال میلادی جاری به اتهام قتل جورج فلوید به بازداشتگاه منتقل شد. این اتهام پس از آن علیه شاوین مطرح شد که رسانه ها فیلمی از آخرین لحظات زندگی جورج فلوید را منتشر کردند. در آن فیلم شاوین 8 دقیقه زانویش را روی گردن جورج فلوید فشار می دهد و موجب مرگ او می گردد.
انتشار این فیلم به تظاهرات های ضد نژادپرستی در سراسر جهان منجر شد. بسیاری از ایالت های آمریکا هم چندین هفته صحنه اعتراضات گسترده برای مخالفت با تبعیض نژادی نهادینه شده در ساختار پلیس آمریکا بودند.
شاوین و سه افسر پلیس دیگر یک روز بعد از مرگ جورج فلوید از اداره پلیس ایالت مینه سوتا اخراج شدند.
شاوین به قتل درجه دوم، قتل درجه دوم و قتل نفس درجه سوم متهم شده است. سه افسر دیگر به مشارکت و معاونت در قتل متهم شده اند.
آسوشیتدپرس گزارش داده سه افسر دیگر قبلاً به قید وثیقه 750 دلاری تا زمان برگزاری دادگاه از زندان آزاد شده اند.
طبق برنامه های اعلام شده قرار است دادگاه هر 4 نفر ماه مارس سال آینده میلادی برگزار گردد. بعضی درخواست نموده اند آنها جداگانه محاکمه شوند.
منبع: فراروbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
سازمان میراث فرهنگی: سازمان میراث فرهنگی، با وبسایت مجموعه میراث فرهنگی ایران همراه باشید.